Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

AEG FEE83700PM beépíthető mosogatógép

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.08.01. 20.17 | Módosítva : 2017.11.02. 15.25

Utálod a zajos háztartási gépeket? A rendkívül alacsony zajszinttel működő AEG Silent technológia szinte észrevételenné teszi a mosogatást. Otthonod nyugalmát az extra csendes program biztosítja.

A magasra is beépíthető, 8 különböző mosási programot (ebben külön speciális üvegvédő programot) tartalmazó A+++ energiaosztályú AEG FEE83700PM beépíthető mosogatógép 15 teríték egyidejű mosogatására képes. A finom üvegholmik teljes biztonságban lesznek az AEG SoftGrip és SoftSpikes funkcióval ellátott mosogatógépben. Ezek helyükön tartják és folyamatosan rögzítik a poharakat, így megvédik a mosogatási ciklus alatt.

A rendkívül energiatakarékos mosogatógép természetes légáramlatot használ a szárítás befejező fázisában. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a ciklus utolsó szakaszában automatikusan kinyitja az ajtót, és a befejezésig nyitva hagyja. Ez az AirDry technológia: a szárítás tökéletesebb lesz, miközben kevesebb energiát is használ.

Az AEG FEE83700PM beépíthető mosogatógép számos extrával és kényelmi funkcióval felszerelt készülék. Ilyen extra funkció a belső világítás. A belső világításnak köszönhetően könnyebb a be- és kipakolás. Minden edénynek és evőeszköznek megtalálod a legjobb helyet.

Az inverter motoros mosogatógépben érzékeny szenzorok határozzák meg a mosogatáshoz szükséges víz és energia mennyiségét. A vízszenzor például érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást az adott töltethez. Egy vízérzékelő folyamatosan méri a mosogatóvíz tisztaságát és eldönti, hogy még felhasználható-e vagy újat kell engedni. Enyhén szennyezett edény esetén a vízfelhasználás 16 liter helyett 11 literre eshet vissza úgy, hogy közben a mosogatás minősége természetesen kiváló marad.


Márkabolt.hu Tipp: Megtetszett? Tovább nézelődnél? A márkabolt.hu webáruház 15 terítékes mosogatógépeit nézd meg most!