Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

AEG F88742M0P szabadonálló mosogatógép, a csúcsmodell

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.02.26. 20.28 | Módosítva : 2017.03.05. 08.21

Ez az energiatakarékos mosogatógép 15 teríték kapacitással, Time Saver programrövidítő opcióval extra szatelit vízkarral és 5 szintről érkező vízsugárral, 8 mosogatási programmal a tökéletes választás.  

A melegvizes bekötésre is alkalmas AEG F88742M0P szabadonálló mosogatógépet vízszenzorral szerelték fel. A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján a töltethez igazítja a vízfelhasználást. A mosogatógép fontos tulajdonsága a TimeSaver funkció. E funkció segítségével fele annyi idő alatt mosogathatod el a lábosokat, fazekakat, edényeket. A TimeSaver funkció aktiválásával a készülék nagyobb víznyomással és intenzívebb vízpermettel dolgozik, így rövidebb idő alatt végez, a mosogatási hatékonyság romlása nélkül. Ez a funkció különösen akkor nagy segítség, ha például vendégségre készülünk.

SoftGrip gumikarok és SoftSpikes pohárrögzítő gumitüskék védik az üvegpoharakat. A extra védelmet jelentő gumitüskék és gumikarok minden poharat stabilan tartanak, így azok nem tudnak felborulni és összetörni. Így tökéletes biztonságban lesznek a gépben, végig a mosogatás alatt.

Az extra, szatelit vízkarral és az 5 szintről érkező vízsugárral az AEG F88742M0P szabadonálló mosogatógép tökéletesen tisztára mos minden edényt. Öt szintről permetezi a vizet az edényekre, az alsó vízkaron pedig van egy extra, szatelit szórókar is, ami kétszeres hatékonysággal dolgozik, miközben folyamatosan más szögből szórja a vizet.