AEG CCE84779FB indukciós főzőlap egybeépített páraelszívóval

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2024.04.07. 12.41 | Módosítva : 2024.04.15. 15.39

Az AEG CCE84779FB beépíthető főzőlap + elszívó, ez a nagy teljesítményű páraelszívóval egybeépített AEG indukciós főzőlap páratlan szabadságot kínál a konyha kialakításában. A kombinált készülékkel több hely marad a konyha szellősségének megőrzésére. 

A gyerekzárral és billentyűzárral is felszerelt 83 cm széles indukciós főzőlap mindkét oldalán rugalmasan használható FlexiBridge zónák vannak. Akár 4 zónát is összekapcsolhatsz egyszerre. Így ha akár lábosban, serpenyőben vagy grill lapon főzöl, mindig az edényekhez igazíthatod a zónák méretét. A főzőlapon  3 lépéses maradékhő kijelzés, percszámláló, időzítő is van. Az indukciós zónák gyorsaságát  áramnövelő "Booster" funkció is segíti. 

Az AEG CCE84779FB beépíthető főzőlap + elszívó páraelszívójának működtetését zsírszűrő telítettség jelző és szénszűrő telítettség jelző  is megkönnyíti. Az elszívó több fokozatban állítható, emellett két különleges funkció is kiegészíti a mindennapos, hatékony használatot.

A Breeze funkcióval főzés után tudod felfrissíteni a levegőt. Miután elkészült az étel, diszkréten felfrissítheted a konyhában a levegőt, mert a Breeze funkció csendben megtisztítja a levegőt, és nem zavaró étkezés közben.  Ha valami odakapott, vagy nagyon erős ételszag terjeng a konyhában, a Boost funkció a páraelszívó ventilátort a maximális fordulatszámon kapcsolja be. A funkció maximum 10 percig tud működni megszakítás nélkül. Ezután a ventilátor sebessége automatikusan visszaáll a legerősebb, hármas fokozatra. 
      
A 2in1 szűrő egy szénszűrő és egy zsírszűrő kombinációja, mely eltávolítja a szagokat és a zsíros párát a levegőből. Ha levegőkeringtetéses módban építed be a készüléket, akkor szükséged lesz a 2in1 szűrőre. A szűrő könnyen kiszedhető, és mosogatógépben tisztítható.

Markabolt.hu Tipp: A My AEG Kitchen alkalmazással csupán néhány érintésre vannak a részletes, könnyen követhető útmutatók, melyek segítségével gyorsan megismerkedhetsz készüléked kényelmes és izgalmas funkcióival.