Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

2 év extra garancia az AEG tisztaságra

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.02.18. 07.00 | Módosítva : 2017.02.18. 14.45

Vásárolj  AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet 2017. február 6. és április 14. között a   márkabolt.hu webáruházban! A gyári garanciaidőn túl 2 év extra garanciát adunk az új készülékre.

Az új AEG készülékekkel biztonságosan moshatod és száríthatod a legféltettebb ruhaneműket is - a selyemblúzokat, kasmírsálakat, a gyapjúpulóvereket, vagy a vízálló dzsekiket is.

Az új AEG mosógépek és szárítógépek ugyanis nem egyszerűen megtisztítják a ruhákat, hanem ápolják is azokat, hiszen az AEG gépek óvják a szövetszálakat, a színeket és a formákat is. Ez azt jelenti, hogy minden, speciális mosási, illetve szárítási program az adott textília számára biztosítja a megfelelő gondoskodást. Például a gyapjúpulóvereket óvja a bolyhosodástól, a formátlanodástól, a selyemblúzokat és kasmírkendőket a mély ráncok és gyűrődések kialakulásától, az outdoor, vízálló ruházat vízlepergető rétegét is megóvja.

Az AEG Lavamat L 85470 SL elöltöltős mosógép   inverter motoros modell A+++ energiaosztállyal és LCD kijelzővel. Az A+++ energiaosztály különösen energiatakarékos, hiszen  az "A" osztályhoz képest 32%-kal kisebb energiafogyasztást jelent! A kisebb energiafogyasztás nincsen hatással a tisztítási hatékonyságra: makulátlan tisztaságú lesz így is minden ruhadarab!

Bármekkora is a töltet, bármilyen kényesek is a ruhák, a ProTex mosógép minden egyes darabot a lehető legkíméletesebben kezel. Az intelligens OptiSense rendszer a töltet tömegéhez igazítja a ciklus paramétereit, így nem kell a túlmosástól tartani, ráadásul az óriási, XXL méretű dob bőséges helyet kínál, ezért a ruhák soha nem fognak összepréselődni.