Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Színesben szép az élet...és a konyhád is!

Kategória: Konyhavarázs | 2012.11.10. 09.01 | Módosítva : 2012.11.10. 09.12

Unod már az évtizedek óta fehér uralmat a konyhádban? A szürke sem a kedvenc színed? Most itt a lehetőség, hogy feldobd konyhád hangulatát, hiszen megérkeztek az Electrolux Inspiration termékcsaládjának legújabb tagjai, a színes kombi hűtőszekrények!

Bizony, nem csalás, nem ámítás, vége az unalmas hűtőszekrények korának. Többé nem kell hatalmas fehér felületekkel megtörnöd konyhád stílusát! A régóta várt megoldás ezúttal is az Electrolux briliáns designer csaptatától érkezett, akik megálmodták nekünk ezt a három csodás hűtőszekrényt.

Nézzük, melyik lesz a Neked való választás!

Igazi csajos, csábító konyhára vágysz? Ha nemcsak a főztöddel akarod csábítóvá tenni konyhádat, válaszd az Electrolux Inspiration termékcsalád piros színű, selyemfénybe burkolózó hűtőszekrényét, amiért garantáltan irigykednek majd ismerőseid.

A természetesség híve vagy? Konyhádat biztosan meleg, fából készült bútorok teszik otthonossá. Neked találták ki a barna színű, szatén hatású, matt hűtőszekrényt, ami harmóniában van környezetével.

Mindenből a legtrendibb, legkülönlegesebb darabot akarod? Válaszd a markáns megjelenésű fekete hűtőgépet! Ez a szépséges fekete színű kombi hűtőszekrény különleges festési eljárásának köszönhetően több réteg mélyen visszatükröződik, így igazán jellegzetes, egyedi darabja lesz konyhádnak.

Az új Electrolux Inspiration hűtőgépek természetesen magukon hordozzák a már megszokott Inspiration termékjellemzőket. Az ajtón található LCD kijelző például nem csupán hasznos információkkal lát el, de tökéletesen illeszkedik a termékcsalád többi modelljéhez is. Persze, egy hűtőszekrény esetében fokozottan igaz a mondás: nem a külső, a belső számít igazán. Ha kinyitod új Inspiration hűtődet, igazi fényözön köszönt majd. A fokozatosan erősödő LED világítás kristálytiszta fehér fénnyel árad szét a belső térben, hogy még a legeldugottabb zugok se maradjanak rejtve. A hűtőgépek TwinTech rendszerének köszönhetően a hagyományos NoFrost technológiájú modelleknél is hatékonyabb a hűtési rendszer. Mostantól ugyanis a hűtőszekrény fagyasztó és hűtő része különálló rendszert képez. Ennek eredményeként a fagyasztóban nem rakódik le a jég, a hűtőrészben pedig 90% feletti a páratartalom (a magas páratartalomnak köszönhetően a hűtődben tárolt ételek (pl. egy darabka sajt) nem száradnak ki).

Ha még mindig kételkedsz abban, hogy egy új hűtőt kell vásárolnod, folytassuk a hűtési képességek bemutatásával!  Észrevetted, hogy a korábbi hűtőszekrényekben alul hidegebb volt, mint a felső polcokon? Az Inspiration kombinált hűtőgépekben bárhova teheted a hűtésre oly kényes epret vagy őszibarackot, ezekben a remek háztartási gépekben egyenletesen kering a levegő, így minden polcon azonos a hőmérséklet és a páratartalom.

Az új Inspiration hűtők nemcsak fantasztikus színeikkel késztetnek elismerésre. Pénztárcánkat és környezetünket is kíméljük az Electrolux szakembereinek köszönhetően. Az A+ energiaosztályú új hűtők 20%-kal kevesebb energiát használnak működésük során, mint A energiaosztályú, hagyományos társaik.

Ugye máris beleszerettél ezekbe a színpompás hűtőcsodákba? Nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenced a Márkabolt.hu kínálatából és telepakolni finomságokkal!