Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Kategória: Konyhavarázs | 2015.08.20. 09.43 | Módosítva : 2015.08.20. 09.48

Számos oka lehet annak, hogy a csapból folyó vizet nem szívesen fogyasztod szomjoltónak - hiszen akár városrészenként is eltérhet az íze-.
A PET palackokban árult ásványvizek azonban nem biztos, hogy a tökéletes helyettesítést jelentik. Egyrészt hosszútávon jelentős költséget jelenthetnek a háztartás számára, másrészt terhelik a környezetet (az üveg műanyagból készül, a szállítás során pedig káros anyagok kerülnek a természetben, stb.)

Tökéletes megoldás lehet számodra az Electrolux EWFLJL1 Aqua Sense vízszűrője.
Extra méretű tartályában egyszerre akár 1,6 liter szűrt vizet tarthatsz, de teljes kapacitásuk 2,3 literes. És az sem lehet már akadály, hogy sokat kell várni, míg a berendezés megtisztítja a vizet. A gyors szűrés funkció segítségével ugyanis 1 liter vizet mindössze 120 másodperc alatt megtisztíthatsz és már ihatod is a kristálytiszta folyadékot.

A 4 fázisú szűrést (1. előszűrés, 2. ioncserés szűrés, 3. aktívszenes szűrés, 4. végső szűrés) végző, átlagosan 30 napos élettartamú szűrőbetét telítettségét ráadásul egy LED-es jelzőn könnyedén követheted, így mindig tudni fogod, ha közeledik a csere ideje.

A praktikumról ezúttal sem kell lemondanod, hiszen az Electrolux szakemberei olyan ergonomikus kialakítást álmodtak meg számodra, mely kompakt méretéből adódóan a hűtő ajtajában is kényelmesen elfér, ráadásul mosógépben is tisztítható. A csapból jövő vízsugár nyomására pedig automatikusan felnyílik a teteje, hogy ezzel is megkönnyítse életed.

A strapabíró műanyag kancsó pedig természetesen BPA és káros anyag mentes.

Szóval, ha vasalódat vízkőmentes vízzel kényeztetetnéd, ha gyermekednek tiszta vizet öntenél vagy a környezeted kímélnéd, itt az ideje, hogy beszerezd új Electrolux víztisztítód!