Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ilyen volt az Electrolux Gourmet workshop

Kategória: Konyhavarázs | 2017.05.31. 10.36 | Módosítva : 2017.05.31. 11.01

A 2017-es Gourmet Fesztiválon számos Electrolux Gourmet workshopot tartott a világ egyik legnépszerűbb háztartási gép gyártója. A workshopok résztvevői működés közben ismerkedhettek meg az  Electrolux robotgépeivel, turmixaival, indukciós főzőlapjaival.

Nem csak kóstolhattak, de főzhettek és süthettek is a látogatók a Gourmet Fesztiválon, ugyenis az Electrolux számos workshoppal várta az érdeklődőket. Azok, akik időben regisztráltak, készíthettek többféle ízesítésű eperdzsemet Havas Dórával, kísérletezhettek különféle kávé és desszert párosításokkal is. Az ázsiai konyha szerelmesei benevezhettek a letehetetlen csirkeszárnytalpig című workshopra. Az érdeklődők megtanulhatták azt is, hogyan lehet adalékanyagok nélkül hamburger bucit készíteni otthon.

Az Electrolux EKM4000 kisgéppel leegyszerűsödik a konyhai munka: a dagasztás, a keverés és a habverés sokkal könnyebb lesz. A piros színű Electrolux Assistent robotgép legfőbb jellemzői az 1000 W-os motorteljesítmény, a tartós dagasztókar, a formatervezett keverőszár, a habverő és a két nagyméretű edény. A robotgép teljesítményét ezek az extra tartozékok tovább fokozzák. A multifunkciós állványos robotgép erős fém testtel rendelkezik. Könnyen tisztán tartható, robusztus készülék, amely minden konyhapulton jól mutat.

10 különböző sebességfokozattal működik, így a tojásfehérje felverése, a kenyér-, vagy pizzatészta dagasztása vagy a majonéz kikeverése sem jelent számára gondot.