Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hűtőgép - extrák magyarul

Kategória: Konyhavarázs | 2013.06.07. 13.40 | Módosítva : 2013.06.28. 20.59

A szebbnél-szebb, impozánsabbnál-impozánsabb, mindenféle extra funkcióval bíró csodahűtők között gyakran elveszik a laikus vásárló. Ha nem tudod biztosan, mit jelent a TwinTech™ , a MultiAir Flow, vagy a No Frost technológia, akkor olvass tovább!

ProFresh hűtőszekrényben a két hűtőtér levegőkeringése teljesen független egymástól, ezért az élelmiszerek sokkal jobban megőrzik eredeti minőségüket, és tápanyagaikat, ezt a német SGS Institut Fresenius GmbH tesztjei is igazolták. Ha a salátát beteszed a hűtőbe, egy hét múlva ugyanolyan ropogós és ízletes lesz, mint amikor megvetted. Kéünkön egy fehér szabadonálló ProFresh hűtőgépet látsz, míg a videóban egy inox kivitelű szabadonálló AEG hűtőgépet mutat be kollégánk.

No Frost hűtőkben a hűtő- és a fagyasztótér között folyamatosan áramlik a levegő.

ProFresh rendszer gondoskodik a hűtőtérben a megfelelő páratartalomról, hogy az élelmiszerek ne száradjanak ki.

TwinTech™ professzionális hűtéstechnológia biztosítja azt a klímát, mely lehetővé teszi, hogy az ételek frissek maradjanak, úgy, hogy külön hűti a hűtőtér és a fagyasztótér levegőjét, így az ételek megőrzik nedvesség- és vitamintartalmukat.

MultiAir Flow technológia állandó szinten tartja a hőmérsékletet és a páratartalmat az egész hűtőtérben, így tovább maradnak frissek az ételek.

NoFrost technológia megakadályozza a jégképződést, így a belső tér mindig ideális hőmérsékletű, ezáltal alacsonyabb az energiafelhasználás és a fagyasztó mindig maximális hatékonysággal működik. Ráadásul megkímél minket a macerás leolvasztástól, az teljesen automatikusan megy.

Dynamic Air technológia egyenletes hőmérsékletet biztosít az egész hűtőtérben

Clean Air szűrő tisztítja a hűtőtér levegőjét

Vakációfunkció az energiafogyasztás minimalizálására hosszabb távollét esetén; nincs penészedés és nem keletkeznek szagok.

MaxiLoad: tágasabb belső tér, nagyobb kapacitás

MaxiBox fagyasztófiók a nagyobb ételek tárolásához

Coolmatic funkció a frissen bepakolt ételek gyors lehűtéséhez. Nagy bevásárlásokkor megnő a hűtőkapacitás iránti igény, hiszen rövid idő alatt nagy mennyiségben kerül a készülékbe nem hűtőtt élelmiszer. Csak egy gombnyomás és a hűtő a következő hat órában 2 °C-ra hűti le a belső teret, majd automatikusan visszaáll az előzetesen beállított hőfokra.

Frostmatic funkció a gazdaságos és kényelmes gyorsfagyasztáshoz. A készülék akár 52 órán át folyamatosan működik, majd automatikusan visszaáll az előzetesen beállított hőfokra. Így az élelmiszer gyorsan lefagy +25 °C-ról -18 °C-ra

Ha hűtőgépet vásárolnál, az AEG S 83600 CMMO szabadonálló, kombinált inox hűtőgép remek választás, hiszen olyan kényelmi és praktikus megoldásokat építettek bele, amik megkönnyítik az életünket, segítenek egészségünk megóvásában és kímélik pénztárcánkat is. További hűtőgépek közül is válogathatsz a markabolt.hu weboldalon, próbáld ki, megértesz-e minden ott található kifejezést!