Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Expressionist vízforraló, a konyha varázslója

Kategória: Konyhavarázs | 2014.10.23. 12.55 | Módosítva : 2014.10.23. 13.41

Egy vízforraló mindenre képes jóbarátod lehet a konyhai munkálatoknál. Ha ráadásul az Expressionist vadonatúj fejlesztésű vízforralóját választod: mindig lesz, aki a kezed alá dolgozzon!

Az Expressionist konyhai kisgépkollekció elektromos vízforralója rozsdamentes acél kivitelű. A csúcsminőségű készülék talpazatán LCD kijelző mutatja az információkat. Az 1,7 literes űrtalkalmú készüléket állítható hőfokszabályozóval szerelték fel. 50 és 100 fok között, 5 Celsius fokos bontásban választhatjuk ki a megfelelő hőmérsékletet.

Többszörös biztonság gondoskodik a vízforraló balesetmentes használatáról: a készülék automaikusan kikapcsol, amikor felforrt a víz, vagy ha nincs a kancsóban víz. Mindkét oldalon vízszintkijelzővel és egyadagos turbó funkcióval felszerelt, egykezes tetőnyílás kezelést tesz lehetővé. A rejtett fűtőszálnak köszönhetően nem tud vízkövesedni. Mi mindenre használhatod?

Néhány tipp a vízforralóhoz!

1.    Teavíz melegítés Ahogy a pirítósnál az időzítés a kulcs, a teánál a megfelelő hőmérséklet hozza ki legjobban az aromákat. A fekete teához ideális a forrásban lévő víz, de zöld tea íze 65-70 fokos, míg a fehér teáé 80 fokos vízben áztatva lesz a legharmonikusabb. Az Expressionist vízforraló LCD kijelzőjén jelzi a víz hőmérsékletét, és választhatunk a programozott hőmérsékleti beállítások közül is, hogy a teázás élménye tökéletes legyen.

2.    A forró olajon megfuttatott rizst forró vízzel kell felönteni.

3.    Készítsünk kapormártást! Egy nagy fakanál lisztet pirítsuk meg szép piros rántásnak. Ha kész, tegyünk bele egy fél marék apróra vágott zöld kaprot és keverjük fel jól a rántással, aztán lassanként öntsünk hozzá fél liternyi forró vizet, és kevés sót; ügyeljünk hogy csomós ne legyen; kevés ideig forraljuk.

4. Pörgesd fel a pörköltfőzést! Ha a pörköltalapot forró vízzel töltöd fel, a hús hamarabb puhul meg.

Te mit készítenél? Ismerd meg az Expressionist vízforralót a márkabolt.hu videójából!