Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Prémium porszívók 1 évre elegendő porzsákkal és illatosítóval

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2016.09.26. 23.07 | Módosítva : 2016.10.05. 20.00

Porszívót keresel? Válassz egy prémium minőségű Electrolux porszívót az UltraOne, UltraSilencer vagy  UltraSilencer ZEN modellek közül és garantált ajándékkal lep meg az Electrolux! Csak 2016. december 31-ig!
 
Három termékcsalád modelljeihez is egy 1 évre elegendő porzsákot és illatosítót tartalmazó ajándékcsomagot postáz az Electrolux. A csomag 12 db Electrolux S-bag porzsákot és 4 csomag illatosítót tartalmaz.

Az UltraOne porszívókban erőteljes motor található. A gondos formatervezésnek köszönhetően a  légáramlás kiváló ezekben a porszívóknak. Ráadásul az AeroPro™ Extreme Power Pro és Parketto Pro szívófejek tökéletes porfelszedést biztosítanak. A szívófejtől a kimenő szűrőig a teljes rendszer tömített, így egy porszemcse sem szökhet meg a porszívóból! Az UltraOne porszívók valamennyi kategóriában A minősítéssel bírnak.

Az UltraSilencer ZEN porszívók mindössze 58dB-es zajszintje lehetővé teszi, hogy akár az éjszaka közepén nekiálljunk otthonunk takarításának, miközben senkit nem fogunk zavarni.

Az UltraSilencer modellek a csendességük mellett szabadalmaztatott innovációkkal gondoskodnak a takarítás kényelméről.  12 méter hatótávolság, teleszkópos cső, lágy burkolatú kerekek és kiváló teljesítményű AeroPro™ rendszer 3 in 1 szívófejjel segíti a könnyed porszívózást.

Az Electrolux UltraSilencer porszívócsaládjába tartozó ZUSGREEN+ porszívó bármilyen típusú padlóval könnyedén megbirkózik. Semmilyen szennyeződés nem menekülhet kivételes tisztítóereje elől. Működése hihetetlenül halk, mindössze 61 dB zajjal terheli a környezetet.

Mit kell tenned, hogy a Tiéd legyen egy prémium kategóriás Electrolux porszívó? Válaszd ki az UltraOne, UltraSilencer vagy  UltraSilencer ZEN modellek közül a kedvenced és rendeld meg a markabolt.hu webshopjában!