Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Time Manager, hogy öröm legyen a mosás

Kategória: Energiatakarekossag | 2016.01.29. 20.32 | Módosítva : 2016.02.03. 20.00

Mosógépeink és szárítógépeink gondoskodnak arról, hogy mindig stílusos legyen öltözködésünk, de odafigyelnek a víz- és energiafelhasználásra is.

A mosás hosszadalmas, nemszeretem házimunka, amire soha nincs elég idő. Erre kínál megoldást az Electrolux mosógépek Time Manager funkciója, mellyel a mosás idejét és hosszát magunk szabályozhatjuk. A funkciónak köszönhetően öröm lesz mostantól a mosás, nem pedig külön program a hétvégén. Tetszőlegesen, akár 20 óra késleltetéssel beállíthatjuk, mikor induljon és mikor járjon le a program. Igazítsuk a program hosszát saját  időbeosztásunkhoz – ne pedig  fordítva! Így biztos lehetsz benne, hogy a mosás kényelmesen belefér így a feszes napirendbe is.  

Az A++ energiaosztályú EWG147410 W beépíthető mosógép nagy kapacitású készülék, hogy egyszerre több ruhát tudj mosni. Késleltetett indítással láttuk el, így beállíthatod,  mikor induljon a program, akár 20 óra késleltetéssel. A TimeManagerrel felszerelt  LCD-kijelzős mosógép maximális centrifuga-fordulatszáma 1400 fordulat/perc. A TimeManager funkcióval beállíthatod,
hogy mennyi ideig tartson a mosás, s hogy mikor járjon le a program.

A mosógép további előnye a fuzzy-logic funkció. Az AEG-Electrolux új generációs készülékeibe először építette be az Electrolux a Fuzzy logic elektronikus vezérlést. Teljesen automatikusan épül egymásra a súlyérzékelés, a vízszennyezettség szenzora a FUZZY-LOGIC elektronikus vezérléssel. Így a készülék a lehető legkevesebb víz, áram és mosószer felhasználásával, a leghatékonyabban működhet.

Az áramszünet memória funkcióval és idővisszajelzéssel ellátott EWG147410 W beépíthető mosógép pamut, pamut előmosással, műszál, műszál előmosással, kényes, centrifuga, vízelvezetés, öblítés, fehérnemű, selyem, kézi mosás, gyapjú, pamut bio előmosással, pamut bio programokkal segít a háztartásban a legkényesebb ruhák tisztántartásában is.