Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Suttogó mosogatógépek a márkaboltban

Kategória: Energiatakarekossag | 2013.04.27. 05.20 | Módosítva : 2013.04.29. 09.43

Az Electrolux RealLife® mosogatógépek olyan halkak, hogy szinte észre sem fogod venni  működésüket.  

Egy  extracsendes Electrolux RealLife® mosogatógép konyhai mindennapjaid hasznos segítőtársa, hiszen alaposan és kíméletesen varázsolja tisztává edényeidet.  Ezt egy Electrolux mosogatógéptől el is várjuk! A RealLife® mosogatógépeknek azonban van még két kiemelkedő termékjellemzője, ami különlegessé teszi a készükéleket.  A két beépíthető és egy szabadonálló modell, 39 decibeles zajszintjtel bírnak, ezze a leghalkabbak az A+++ energiaosztályba tartozó mosogatógépek között.Zajszint: 39 decibel

Felpörgött világunkban az egyik legjobban megnövekedett stresszfaktor a zaj, mely minden 16. európai lakos életminőségét kifejezetten rontja. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a zaj komoly hatással van az egészségre, stresszt, magas vérnyomást és álmatlanságot okoz, sőt növelheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is. Ezért is fontos, hogy otthonunkban csendes környezetet alakítsunk ki magunk körül. Olyannyira vágyunk a nyugalomra, hogy sokszor a háztartási gépek hangja miatt halogatjuk a házimunkát, vagy csak meghatározott időszakban használjuk a legzajosabbnak tartott gépeket, a porszívót, a mosógépet, az elszívót, és a mosogatógépet.Mivel a legtöbb háztartási készülék a konyhában található, azon a helyen, ahol a legtöbbet vagyunk, a zajcsökkentés is ebben a helyiségben a legfontosabb. Ráadásul egyre több lakásban, házban  amerikai konyha van,  így nem csukhatjuk rá az ajtót a mosogatógépünkre. Az Electrolux RealLife® mosogatógépeinek hangerejét a suttogó beszélgetéshez hasonlíthatjuk. Halkabbak, mint egy hűtőszekrény, így nyugodtan elindíthatjuk őket akkor is, ha épp egy kis délutáni sziesztára, vagy a vasárnapi  reggeli utáni lustálkodásra készülünk.

Energiaosztály: A+++

Az Electrolux RealLife® mosogatógépei nemcsak a suttogás bajnokai, energiatakarékosságukkal is felhívják magukra a figyelmet. Használatukkal rengeteg energiát spórolhatunk. A jelenleg legjobb energiahatékonyság (A+++ energiaosztály) eléréséhez az Electrolux tervezőcsapatának precíz mérnöki megoldásai kellettek. Bizonyára Te is szereted a mosogatógép azon funkcióját, hogy a mosogatás végén cseppmentesen megszárítja az edényeket. A szárítás azonban energiát fogyaszt. Egy  apró technikai újdonságnak köszönhetően a szárításon spórolhatunk. Az automata ajtónyitás funkció a mosogatás végén résnyire kinyitja a gép ajtaját. A konyhából beáramló levegő pedig így növeli a készülék szárítási hatékonyságát.Próbáld ki!

Az extra csendes, alacsony energiafogyasztású szabadonálló Electrolux RealLife® mosogatógép, a beépíthető ESI 6800 RAX és ESL 6810 RA már elérhető a márkabolt.hu kínálatában!