Electrolux EW7FN348PS mosógép Antiallergia+ gőz programmal

Kategória: Energiatakarekossag | 2023.04.24. 21.13 | Módosítva : 2023.05.12. 07.27

Ezt az UniversalDose elöltöltős Electrolux mosógépet gőzprogrammal, ÖKOInverter motorral és SensiCare rendszerrel szerelték fel.  

A 8 kg töltetkapacitású Electrolux EW7FN348PS elöltöltős mosógép  42 kw-os energiafogyasztással rendelkezik. A energiaosztályú, 100 mosogatási ciklusonként mindössze 42 kW az energiafogyasztása, mosásonként 42 liter a vízfelhasználása. 

Az ÖKOinverter motoros készülékben az alábbi mosási programok érhetőek el: Eco 40-60, pamut, műszál, kímélő mosás, Gyapjú / selyem, FreshScent gőzölés, centrifuga/szivattyúzás, öblítés, Rapid 20 min, kültéri ruházat, farmer, takaró, antiallergén program, MixCare 69min.  A TimeManager funkció segítségével beállíthatod az egyes mosási  programok hosszúságát, anélkül, hogy  változna a mosási teljesítmény. A programfutás idejét öt lépcsőben tudjuk rövidíteni, például a két óra két perces programot egészen le tudjuk venni 50 percre. A rövidített verzióban is ugyanazokból a fázisokból fog összeállni a programunk, csak a ciklusokat fejezi be hamarabb a gép. Az alap mosási program kiegészíthető előmosással, illetve folttisztítással, emellett növelni tudjuk az öblítések számát. 

A SteamCare technológia a mosást egy gőzös ciklussal fejezi be, így a gyűrődések egyharmaddal csökkenthetők, ezért biztosan kevesebbet kell majd vasalnod. A FreshScent program egy kis illatot kever a frissítő gőzhöz, anélkül hogy kimosnád őket. 

Az Electrolux EW7FN348PS elöltöltős mosógép univerzális mosószeradagoló fiókkal rendelkezik, ami kiváló a mosókapszulákhoz. Az erős vízsugár lágyítja és áttöri a fiókban a kapszulát, így az 60%-kal gyorsabban feloldódik, mintha a dobban ázna. Szabadalmaztatott vízbefecskendező rendszere bármilyen mosószert hatékonyan old. A mosószeradagoló kivehető, egységenként is szétszedhető, minden része könnyen, egyszerűen tisztítható.

Markabolt.hu Tipp: Az Electrolux EW7FN348PS elöltöltős mosógép képes a ruhák felfrissítésére minimális vízfogyasztás mellett. Ha mosás helyett gőzprogramon frissíted fel ruháidat, programonként akár 40 liter vizet is megtakaríthatsz. Ráadásul megnöveli ruháid élettartamát. A gőzprogramos mosógépekbe illatcseppeket is önthetsz, hogy az átgőzölt ruhák még finomabb illatúak legyenek.