Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

AEG S 66090 XNS1 szabadonálló hűtőgép

Kategória: Energiatakarekossag | 2017.02.26. 18.39 | Módosítva : 2017.03.05. 08.22

Azonnal a kedvenced lesz ez a side-by-side hűtő-fagyasztószekrény jégadagolóval, vízadagolóval és minibárral. Hatalmas hűtőtérfogat, számos extra, mindez AEG minőségben, 2 év gyártói garanciával lehet a Tiéd.

Az AEG S 66090 XNS1 szabadonálló hűtőgép A+ minősítést érdemelt ki energiahatékonysága alapján.  A hűtő belsejét LED lámpák világítják meg. A belső LED lámpák jobb fényt adnak,  bevilágítanak minden sarkot. Ezenkívül a LED lámpák kevesebb energiát használnak, így alacsonyabb lesz a hűtő fogyasztása is.

Az érintésvezérlővel ellátott hőmérsékletkijelző visszajelzést ad az aktuális hőmérsékletről és a kiválasztott funkciókról. Az AEG S 66090 XNS1 szabadonálló hűtő-fagyasztó egyik különlegessége a professzionális víz-és jégadagolója.  Egyetlen karral adagolható a jég és a víz is. Egyszerűen ki kell választani a megfelelő funkciót a kezelőpanelen és máris ihatjuk a hűs vizet, vagy adagolhatjuk a jeget.

Amikor kinyitod a hűtőszekrény ajtaját, a hideg levegő kiszökik, és meleg levegő áramlik a helyére. A meleg levegő lehűtése a megfelelő hőmérsékletre energiaigényes folyamat. Ezért a hűtőszekrény ajtaját speciális Home Bar nyílással láttuk el, melyen keresztül az ajtó kinyitása nélkül hozzáférhetsz a hűtött italokhoz. A beépített minibár igazán exkluzívvá teszi ezt a hűtőt.

Az automatikus leolvasztású hűtőszekrény hatalmas belső terében minden elfér. A fagyasztó nettó űrtartalma 179 liter, a hűtőtér nettó űrtartalma pedig 359 liter. Ez a modell igazán halk, mindössze 44 dB a zajszintje. A Coolmatic funkciónak köszönhetően lehetőség nyílik nagy mennyiségű étel gyors lehűtésére, a Frostmatic funkcióval pedig a a nagy mennyiségek gyors fagyasztása lehetséges.