Márkabolt magazin

Márkabolt magazin cikkei

Művészi teljesítmény a filmművészet tiszteletére

Hírek,érdekességek,újdonságok

Az Electrolux két Michelin-csillagos séf segítségével a gasztronómia művészetével tisztelgett a Cannes-i Filmfesztivál nyitó gálavacsoráján.

tovább ›

Csúcsgasztronómia a Cannes-i filmfesztiválon

Hírek,érdekességek,újdonságok

Az Electrolux immár 90 éves gasztronómiai szakértelmével immár másodszorra vesz részt a Cannes-i Filmfesztiválon, az esemény kiemelt partnereként.

tovább ›

Hűtsd le magad!

Márkabolt újdonságok

Szívesebben töltöd a munka után szabadidődet a barátaiddal mint a házimunkával? Akkor ne stresszelj tovább: Nézz körül a markabolt.hu kínálatában, ahol már kapható a Zanussi új termékcsaládja, a QuadroTm!
 

tovább ›

Por volt por nem volt...

Hírek,érdekességek,újdonságok

Neked is mumusod a nagytakarítás? Persze, csináljuk minden héten, anyukánk belénk nevelte a takarítás aranyszabályait, az eredmény mégsem az az álomtisztaság, ami célként be van programozva a fejünkben. Azonban nem reménytelen a helyzet, van megoldás!

tovább ›

Innovátor kerestetik! - Electrolux Design Lab 2012

Hírek,érdekességek,újdonságok

Immár 10 éve, hogy minden évben megrendezésre került az Electrolux Desing Lab verseny. Az elmúlt évtized alatt számos érdekes, formabontó design koncepció készült el, köztük számos magyar alkotók munkája alapján. 2012-ben itt az esély, hogy Te légy az év innovátora!

tovább ›

Vándorló kocka – mesteri ízek otthon is

Hírek,érdekességek,újdonságok

Időről időre felbukkan a legújabb trend egyik képviselője, Electrolux Cube. A Cube névre keresztelt mobil étteremben dolgozó séfek a vendégek szeme láttára, egy látványkonyhában alkotják meg azokat az ételkülönlegességeket, melyeket a vendégek elfogyaszthatnak.

tovább ›

Egy mikrohullámú sütő maga a konyha

Konyhavarázs

A mikrohullámú sütő talán a legsokoldalúbb az összes többi háztartási készülék közül. Használata egyszerű, a készülék maga mégis multifunkcionális. Gondoljunk csak bele – kiválthatjuk vele a grillsütőt, a vízforralót, a kenyérpirítót, a konyhai órát, és még ki tudja, hogy mi mindent.

tovább ›

Trendi étkek a tányérunkon

Hírek,érdekességek,újdonságok

Az Electrolux arról kérdezte a világ legbefolyásosabb ételkritikusait és szakácsait, hogy miben rejlik a gasztronómia világának legújabb nagy lehetősége. A séfek szerint a skandináv bisztró stílusú, a japán konyhai elemekre és az utcai kifőzde hangulatára épülő éttermek slow food rendszere lesz a trend helyi alapanyagok felhasználásával.

tovább ›

Rettentő törölközők

Mosómasa

Egy forró zuhany, vagy egy kemény, fárasztó edzés után semmire sem vágysz jobban, mint egy pihe-puha, illatos törölközőre? Ugye ismerős az a rettentő érzés, amikor a frissen mosott törölköző olyan, mintha smirglivel dörzsölnéd a bőröd? És a szaga is olyan furcsa, nem? Mint amikor strandolás vagy edzés után a táskádban felejted, legalább egy napig. 

tovább ›

Ha a mosás nem várhat

Mosómasa

Mindenki életében előfordul, hogy este későn esik haza, mert délutánját inkább a kikapcsolódásnak szentelte, mintsem a házimunkának. Nincs is ezzel semmi baj, a szórakozás mindenkinek jár, de a szennyes nem mossa ki magát, és ez sajnos nem tűr halasztást, mert a holnapi meetingre nincs mit felvenned. 

tovább ›