Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Üzenet a Gourmet Fesztiválról

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2014.06.18. 06.45 | Módosítva : 2014.06.18. 12.45

A Gourmet Fesztiválon számos visszajelzést kapott Zé a márkabolt.hu vásárlóitól is, akik követik és kedvelik blogját, figyelik receptjeit. Arra kértük a népszerű bloggert, osszon meg néhány gondolatot olvasóinkkal.

Mit üzensz a márkabolt.hu olvasóinak?

A Márkabolt.hu olvasóinak azt üzenem, hogy figyeljenek oda arra, hogy jó minőségű háztartási gépeket vásároljanak, mert minőségi ételeket minőségi konyhai eszközökkel lehet csak készíteni. Nyilván ezért is nézegetik a márkabolt.hu oldalát, mert az Electrolux háztartási gépei fantasztikus minőséget képviselnek Magyarországon.

Te melyik háztartási gépet ajánlanád olvasóink figyelmébe?

A legvilágosabb és mindenki számára érthető különbség a hagyományos sütő és a gőzsütő lehetőségei között van. Én folyamatosan azt mondom, mindig, mindenkinek, mindenképpen vegyen egy gőzsütőt magának, és kezdje is el használni, mert egy gőzsütővel megváltozik mindaz, amit az ételek készítéséről valaha gondolt!

Sajnos, ismerek egy csomó embert, akik beruháznak komoly konyhai berendezésekbe, és beteszik a gőzsütőbe a mirelit pizzát és pizzasütő fokozaton megsütik. Ennek nem sok értelme van, persze lehet ezt is csinálni. Az Electrolux Inspiráció oldalán bemutatunk a jól kitalált, tökéletesre tervezett Electrolux háztartási gépekhez illő, félóra alatt összerakható, imádnivaló recepteket. A főzés része a minőségi életnek, és bárki, mindenfajta előképzettség nélkül elkezdheti és élvezheti!

Aki még sosem főzött, hogyan kezdjen hozzá?

Legyen kreatív, kísérletezzen, nézegessen gasztro blogokat, nem feltétlenül a Szárnyas Ízvadászt (bár azt is javaslom mindenkinek). A  Street Kitchen videóblogban párperces videókban mutatunk meg pont olyan recepteket, amik ideálisak a kezdéshez. Én hiszek abban, hogy egy étel nem attól lesz jó, vagy érdekes, hogy hosszú órákig készítjük elő a főzést. Lehet 20 perc alatt összerakni fenséges ételeket. Ha  előtte egy kicsit gondolkoztunk, és egy kis csavart belerejtünk, nagyon élvezni fogjuk. Ha rakott krumplit készítünk, lepjük meg magunkat azzal, hogy lesz benne egy nem ismert hozzávaló, kísérletezzünk olyan zöldségekkel, amit a piacon meglátunk, és nem szoktunk vele dolgozni. Legyünk kreatívak, megéri!