Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A borok szerelmeseinek: borhűtő

Kategória: Konyhavarázs | 2013.06.28. 21.38 | Módosítva : 2013.07.15. 10.34

"Minden nap, amikor nem iszunk egy-két pohár bort, veszélyezteti az egészségünket" -  Curtis Ellison epidemiológus professzor vélekedett így e nemes nedű fontosságáról egy kongresszuson. Imádod a borokat? Nincs borospincéd? Mutatunk egy klassz megoldást, csak borimádóknak!

Nem elég a  borok szerelmesének lenni, külön borhűtőt fentartani csak akkor éri meg egy normál háztartásban, ha például mindig nagy vendégsereget fogadunk hatalmas rezidenciánkon, vagy megszállott borgyűjtőként gondoskodni szeretnénk muzeális értékű boraink szakszerű tárolásáról. Ehhez kiváló választás az exkluzív ERW 3313 AOX borhűtő, mely egyszerre 98 palack bor tárolásához nyújt segítséget.

Amikor a bort tároljuk, egyben érleljük is azt. A bor folyamatosan fejlődik, érik a palackban. Ezért nagyon fontos a helyes tárolás. Fontos a tiszta levegő, hiszen a bor lélegzik a parafadugón keresztül, de legalább ennyire fontos a megfelelő hőmérséklet és a páratartalom is. A bor érésének legideálisabb helyszíne a pince, hogy hasonló körülményeket teremtsünk, kerülni kell az erős fényt a hűtőben.

Különböző borok, különböző bánásmódot igényelnek. A  ERW 3313 AOX beépíthető borhűtőben egymástól függetlenül lehet szabályozni a vörös és fehérborok hűtését. Az alul található rekeszbe beállíthatók a már bontott palackok, illetve az üdítős-, ásványvizes üvegeket. A kihúzható rekeszben külön támasztók biztosítják, hogy ne boruljanak el a palackok. Az ajtó dupla üveg, elegáns,  ujjlenyomatmentes inox keretben. A készülékben halogénvilágítás van és a felül található digitális kezelőpanellel lehet szabályozni a borhűtőnk működését.

Márkabolt Tipp: Nincs helyed, pénzed önálló borhűtőre? Bármelyik Electrolux hűtőgép felső polcán vagy palacktartó rekeszében elüldögél egy-két üveg bor! Fogyaszd mértékkel.