Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Az Electrolux vándorló kockája Stockholmba érkezett

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2012.07.05. 13.32 | Módosítva : 2012.07.05. 13.37

Brüsszel és Milánó után végre megérkezett a svéd fővárosba is az Electrolux egyedülálló éttermi koncepciója, a Cube. A svéd közönség és a Stockholmba látogató turisták őszig élvezhetik az északi ország legnevesebb séfjeinek különleges ételsorait.

A Cube ezúttal a stockholmi Királyi Operaház épületének tetején került felállításra. A magaslatokkal és kilátókkal nem rendelkező nagyvárosban, így egyedülálló panorámájú étterem nyitotta meg kapuit. Mostantól felülről is megcsodálhatják az érdeklődők az Óvárost és a Királyi Palotát,  mindeközben élvezhetik a város feletti különleges gasztronómiai élményt.

Az alkalmanként 18 főt befogadni képes étterembe látogató vendégek közvetlen hangulatú, baráti beszélgetésekkel is fűszerezett programon vehetnek részt. Sőt, akár a séfekkel is összeismerkedhetnek és elleshetnek néhány trükköt, mivel a fogások a vendégek előtt, látványkonyhában készülnek.

A hat séf Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek, Bruno Oger, Stefano Catenacci és a Legjobb svéd séf címének 2012-es nyertese, Klas Lindberg, a mindennapok során is professzionális Electrolux készülékekkel dolgozik. A Cube stockholmi látogatására a svéd gasztronómiai kultúrát bemutató, kizárólag friss alapanyagokból összeállított speciális menüsorral készültek.

A Cube 2012. október 21-ig délben és este 7 órakor kezdődő programjaira várja a vendégeit.

Ha mostanában Stockholmban jársz, Te se hagyd ki a kínálkozó lehetőséget!

Az Electrolux Cube-ról még többet olvashatsz a Márkabolt.hu korábbi cikkében >>