Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vándorló kocka – mesteri ízek otthon is

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2012.03.23. 09.23 | Módosítva : 2012.03.23. 09.36

A legújabb trendnek köszönhetően otthonunkban mi is megtapasztalhatjuk, milyen is a profi Michelin csillagos séfeknek kifejlesztett technológiával főzni, ugyanis az új divat, a pop-up által világhírűvé vált szakácsok járják Európa nagyvárosait, bemutatva, hogy az itthon a www.markabolt.hu által is forgalmazott Electrolux konyhai készülékekkel milyen ételkülönlegességeket varázsolhatnak a vasárnapi ebédlőasztalra. A Cube étteremben ugyanis ugyanazokat a készülékeket használják a szakácsok, melyek itthon is elérhetőek a fogyasztók számára a www.markabolt.hu webáruházban.

cube_milano_electroluxA pop up koncepciója, hogy nem csupán a termékek és a szakácsok, de az általuk használt konyhai berendezések is körbeutazzák a kontinenst, a gyártó ezzel egészen új élményt nyújt a vásárlóknak. A szakácsok megmutatják a különbségeket a vendégeknek a hagyományos háztartási készülékek és az Electrolux speciálisan kifejlesztett nagykonyhai gépei között.

A Cube-ban dolgozó séfek a vendégek szeme láttára, egy látványkonyhában alkotják az ételkölteményeket. Nemcsak az élmény és a látvány, de az újonnan megtanulható fogások, tippek, praktikák miatt is – melyeket a szakácsok adnak az étterem vendégeinek a főzéssel kapcsolatosan - érdemes felkeresni ezt a vándorló éttermet, ha az ember Milánóban jár, ugyanis 2012. április 26-ig a Dóm téren állomásozik az étterem. A következő állomások között pedig szerepel London és Stockholm is.