Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Electrolux EN3611OOX szabadonálló hűtőgép

Kategória: Energiatakarekossag | 2016.02.12. 21.23 | Módosítva : 2016.02.13. 08.36

A több hely nagyobb szabadságot jelent. Szabadságot a főzéshez, szabadságot a tároláshoz. Sok konyhában kevés a hely, de a hűtést igénylő friss élelmiszer Electrolux hűtőgépben mindig biztonságban lesz!

A legújabb felmérések szerint egyre kevesebbszer járunk vásárolni, így egyszerre több élelmiszert, húst viszünk otthonunkba. A több tejtermék, zöldség, gyümölcs és hús frissen tartásához nagyobb hely kell a hűtőben. 2 év gyári garanciával érhető el a márkabolt.hu kínálatában az A+++ energiaosztályú EN3611OOX szabadonálló kombinált hűtőszekrény. A hűtő automata leolvasztású, a fagyasztó manuális leolvasztást igényel, az ajtónyitás gyakoriságától függően évente 1-2 alkalommal szükséges megszabadítani dértől.

Az EN3611OOX hűtő rozsdamentes acélfelülete ujjlenyomatmentes bevonattal rendelkezik. Az ujjlenyomatmentes felület gondoskodik arról, hogy a rozsdamentes hűtő sokáig megőrizze fényét, újszerűségét. A modern  konyhákhoz színben is jól illő inox felület bevonata megakadályozza a baktériumok elszaporodását a hűtőgépen.

A tágas hűtőtérben 3 edzett üvegpolc, extra nagy zöldséges fiókok találhatóak. Az extra mély és extra magas fiókok könnyen mozgathatók és ideális környzetet biztosítanak a zöldségek tárolásához. A nagyobb méretű fagyasztófiókokban nagyobb méretű ételek és dobozok is lefagyaszthatóak.  A fagyasztófiókokban minden étel könnyedén elérhető, a fiókok pedig telepakolva is könnyedén mozgathatóak.

A kiváló teljesítménnyel és rendkívül alacsony fogyasztással bíró szabadonálló hűtőszekrény állítható lábakkal rendelkezik. A hűtő belső terében LED-es világítás gondoskodik a hatékonyságról és az energiatakarékosságról.