Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nyaraláshoz is szárítógép

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2016.07.31. 15.46 | Módosítva : 2016.07.31. 18.47

Csomagolta már be édesanyád vizesen, nejlonzacsiban a kedvenc pulcsidat, hogy magaddal vihesd egy utazáshoz? Esetleg felejtetted otthon a szárítókötélen  a legkényelmesebb nyári nadrágodat? Cikkünkből kiderül, a rengeteg plusz szabadidő mellett miért érdemes éppen nyáron megvenned Electrolux szárítógépedet!

Nyaralni indulsz? Éppen most jöttél haza a vakációról? Két idegesítő nyaraláshoz köthető ruhatisztítási gondra is megoldást nyújt az Electrolux szárítógépe. Segítségével gyorsabban összekészítheted  poggyászodat, illetve hazaérkezve hamarabb visszakerülhetnek  ruháid a gardróbba.

Az Electrolux EDH3897SDE szárítógép kiemelkedően hatékony, A++ energiaosztályú, hőszivattyús szárítási technológiával dolgozik. Rendkívül csendes, 65dBel zajszintjét inverter motorjáranak köszönheti, melyre az Electrolux 10 éves gyártói garanciát vállal. Nagy kapacitású, 9 kg ruha fér el 0 118 literes, rozsdamentes, szövetkímélő dobjába.

Az Electrolux EDH3897SDE szárítógép  nagyméretű, kerek üvegajtóval, nedvességérzékelő szenzorral, késleltetett indítási lehetőséggel és Easy Flow szűrővel szerelték fel. Karbantartását szűrő és kondenz tartály telítettség kijelző teszi könnyeddé. Nagyméretű, ergonomikus programválasztó gombja segítségével többek között pamut, műszál, vasaláskönnyítő, kímélő, farmer, gyorsprogram, gyapjú, sport, takaró programok közül választhatunk. A kíméletes szárítást  Woolmark Blue minősítés garantálja.

Igazán különlegessé ezt a szárítógépet a gőzprogramok teszik, melyeket a nyaralás kapcsán is jól kihasználhatunk. A nyaralásra általában viszünk tartalék váltás ruhákat, amelyeket elő sem veszünk a bőröndből. Ezeket a ruhákat felesleges rögtön a mosásba tenni, bőven elég a gőz gyűrődésmentesítés program segítségével megszabadítani ezeket a darabokat a gyűrődésektől. Ha csak egy -egy esti programhoz kaptuk fel kedvenc kardigánunkat, szintén felesleges kimosni. A gőz frissítés programmal ezek a textilek is visszanyerik kellemes illatukat!

Márkabolt.hu Tipp: Ismerd meg a  Electrolux EDH3897SDE szárítógép további termékelőnyeit bemutató videónk segítségével!