Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mindent mosó mosógép: Electrolux EWW1476HDW

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2014.07.06. 17.46 | Módosítva : 2016.01.12. 16.30

Az Electrolux EWW1476HDW  elöltöltős mosó-, szárítógép kompakt mosókonyha, helytakarékos megoldás a kisebb lakásokban is. Kedvelni a rengeteg mosási program és a sok-sok kényelmi funkciója miatt fogod.

A mosó-, és szárítógép kialakításának és funkcióinak köszönhetően kényelmes váltasztás, minden háztartáshoz  illeszkedő készülék.  A 8 fokozatú Time Manager-rel Te döntheted el ruháid szennyezettsége, vagy rendelkezésedre álló időd szerint, hogy a mosás mennyi ideig tartson, a késleltetett indítással pedig azt, hogy mikor kezdődjön el. A különböző mosási programok között sem nehéz kiigazodni, a gép érintőkapcsolókkal és nagyméretű piktogramokkal ellátott LCD kijelzőjén állíthatók be. Mivel  a gép ajtaja akár 180 fokig nyitható, könnyedén pakolható a készülék.

Az alapprogramok mellett a mosógép hideg programmal kezeli a műszálas anyagokat, kímélő mosással a kényes textíliákat, kézi mosással a gyapjúból készült ruhákat. A frissítő gőz program a szagokat távolítja el a ruhaneműkből, a gyűrődésmentesítés pedig gőz segítségével kisimítja a textíliákat. A programok között megtalálható a takaró program is, lehetővé téve paplanok és ágyterítők mosógépbeni tisztítását. A szárítás során lehetőség van az egyes anyagoknak legmegfelelőbb szárítási mód kiválasztására, beállíthatjuk a gyapjú, a műszálas, vagy a pamut szárítást.

A program minden esetben zavartalanul fog lefutni: a mechanikus gyerekzárral a mosás során a gombok nem reagálnak a nyomkodásra, az áramszünet memória funkcióval pedig az áramszünet végén ugyanott folytatódik tovább a mosás.

A hagyományosnál jóval csendesebb, és kevesebb energiát felhasználó Inverter motor ral rendelkező készülék A mosási, és B szárítási hatékonysággal rendelkezik. Míg szárításra 5 kg-ot lehet az 52 literes dobba helyezni, mosáshoz 7 kg-ot is.

Márkabolt Tipp: A carborac üsttel rendelkező készülékre a markabolt.hu webáruházában most gyors házhozszállítással hazavihető.