Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Itt a böjt!

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2014.03.03. 20.45 | Módosítva : 2014.03.03. 21.11

Még meg sem untuk a fánkot, máris itthagy minket a farsang farka is, hamvazószerdán kezdődik a nagyböjti időszak. A húsvét előtti időszak a felkészülésé: rengeteg ház körüli teendővel itt a nagyböjt, a tavaszvárás ideje.

hamarosan tavaszi nagytakarítás!

A tavaszi nagytakarításról még külön írni fogunk, de lélekben már érdemes idejekorán kijelölni egy nyugis hétvégét, amikor sort kerítünk majd rá.  

elő a kapával és a metszőollóval!

A kerti munkák során bizony alaposan összekoszolódnak a ruhák is. A sima fűfoltot kis előkezeléssel (pl. mosószappannal, marhaepeszappannal) könnyedén kitisztíthatod a nadrágokból. A permetlétől mindenképpen óvd meg ruhádat! Ha mégis permetlével szennyezett ruhát mosnál ki mosógépedben, akkor a program lejárta után 2-3 dl 10%-os ecettel indíts el egy öblítőprogramot! Az ecet fertőtleníti a mosógépet, az öblítővízzel pedig az esetlegesen a mosógépben maradó apró vegyszermaradványok is egészen biztosan kiürülnek a gépből.

fogyaszd ki a fagyasztódat!

Itt az idő, hogy a tavaly nyáron összegyűjtött gyümölcsöket, zöldségeket  elfogyasszátok, hogy mire itt a következő fagyasztási szezon, üres fagyasztó várja a vitaminbombákat. Ha nincs akkora mélyhűtőd, amekkora alkalmas lenne a gyümölcsök és zöldségek tárolására, most érdemes kiválasztani  életed egyik meggyorsabban megtérülő beruházását, a fagyasztóét! Ha a  tavasz folyamán megvásárolod fagyasztódat, az eperrel kezdve sok finomságot összegyűjthetsz.

Válassz fagyasztót a markabolt.hu webáruházból!

Márkabolt Tipp: Az AEG A 72010 GNX0 szabadonálló hűtőgép 200 literes fagyasztóterét nem kell leolvasztani. A++ energiaosztályú, gyorsfagyasztó funkcióval és magas hőmérséklet riasztással ellátott fagyasztószekrény, melyben áttekinthetően tárolhatod a jégbe zárt alapanyagokat és kész ételeidet.