Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Húsvét előtt ragyogjon a ház!

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2016.03.02. 13.02 | Módosítva : 2016.03.03. 13.46

Nézzük, melyek azok a tennivalók, amiket mindenképpen végezz el a háztartásban húsvét előtt, hogy igazi ünnepi hangulatban várhasd a vendégeket!

Közeleg a húsvét, mely a karácsonyt követően a második legfontosabb ünnepkör hazánkban. Ahogyan a karácsonynak megvan a maga koreográfiája a karácsonyfával, az asztalra kerülő ételekkel, a családo összejövetelekkel kapcsolatban, ugyanúgy, a húsvéti ünnepkör is elsősorban a családról, a szeretteinkről való odafigyelésről és sok családban a rokonlátogatásokról szól. A teendők tárháza ugyanúgy végtelen, mint karácsony előtt, igaz, az ajándékokért való izgalom és sorbanállás helyett most végre az otthonunk kényelmére és az ínycsikalndó ételekre koncentrálhatunk!

Amire mindenképpen szükséged lesz a húsvéti készülődéshez: Electrolux porszívód és Electrolux  mosógéped.

1. Induljon a nagytakarítás!

Közhely, de minden nagytakarítás kis dolgokkal kezdődik: ha minden kallódó cipőt eltüntetsz az előszobából, a kabátokat (tisztítást követően) visszadugod a nagyszerkrénybe, a szétszórt ruhákat betuszkolod a gardróbba és még az asztalokról és munkapultokról is sikerül elpakolnod, már csak valamelyik nagy teljesítményű, megfelelő porszívási hatékonysági jellemzőkkel bíró  Electrolux porszívóra van szükséged és indulhat a portalanítás! A porszívózás akkor lesz gyerekjáték, ha tiszta a porzsák, így mielőtt nekiállnál, ellenőrizd, rendben van-e a filter, a szűrőbetétek és a tartály is. Mindenképpen érdemes a nagytakarítást a takarítási eszközök gondos és alapos tisztításával kezdened.

2.    Moss a tisztaságért!
    
A fogvacogtató idő elmúltával lassan porfogóvá váló téli pokrócok, meleg kispárnák, derékmelegítők és vastag fürdőköntösök, gyapjúsálak is feleslegessé váltak. Mielőtt visszakerülnek a helyükre, érdemes mindet kimosni és megszabadulni az esetleg észrevehetetlen foltokról, szennyeződésektől. A tiszta textíliát kevésbé támadják meg a molyok. A Woolmark Blue minősítésű Electrolux-mosógépekben biztonsággal moshatsz gyapjú pulóvereket és egyéb, finom kelméket is.

Az A+++ energiahatékonyságú Electrolux EWT1376HLW felültöltős mosógép változatos mosóprogramjai között megtalálod  a Takaró, a  Sport, a Gőz frissítés, a Gyapjú plus, Pamut gőz, Műszál gőz mosóprogramokat, mellyel a húsvét előtti nagymosás játékká válhat!