Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Gőzállomással a gyűrődések ellen

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2017.06.01. 09.17 | Módosítva : 2017.06.01. 12.24

Aki sokat és sokszor vasal, előbb-utóbb beszerez egy gőzállomást. A gőzállomás praktikus megoldás az igényes és gyors vasalásra. Cikkünkből kiderül, miért válaszd az Electrolux EDBS2300 gőzállomást.

A piros-fehér színösszeállítású Electrolux EDBS2300 gőzállomás  INOX, rozsdamentes acél vasalótalppal rendelkezik, mely karcálló. A gőzállomás különlegessége, hogy alig 1 perc alatt a kívánt hőfokra melegedik fel a vasalótalp, így nagyon gyorsan használható. Ezt a szupergyors felmelegedést az innovatív thermoblock technológia teszi lehetővé.

A gőzállomás változtatható gőzerősséggel  (0-75 g/perc) működtethető. Így a kényes selyem, a normál pamut, a gyűrődékeny len, de akár az elegáns damaszt és a durvább vászon textilek is megfelelő hőfokon és gőzzel vasalhatók. A gőzállomás függőleges állásban is képes gőzt fejleszteni. Ennek köszönhetően a nehéz sötétítő függönyök mosás utáni vasalására, de akár a kissé meggyűrődött öltönyök és kosztümok frissítő gőzölésére is lehetőség nyílik.

A tartós, mindennapi használatot segítik a gőzállomás kényelmi, biztonsági megoldásai is. Az 1,8 méter hosszúságú kábel kényelmes használatot tesz lehetővé. A biztonsági kijelző védelmet jelent az égési sérülések ellen. Amikor a talp forró, pirosra vált a kijelző - amint a talp lehűl, fekete színű lesz a jelzőfény, így senki nem égeti meg magát.

Egyszerűen feltölthető, kivehető, 900 ml űrtartalmú víztartályában gyorsan pótolható a vasaláshoz használt gőz. A fogantyún található gumiborítású, ergonomikus fogófelületnek köszönhetően a vasaló nem csúszik ki a kezéből, és pontosan irányítható. A gőzállomás  vízkőtelenítő rendszere  automata tisztítás funkcióval rendelkezik.

Márkabolt.hu Tipp: Megtetszett? További vasalókat és gőzállomásokat találsz a markabolt.hu kínálatában! Válogass most  az Electrolux vasalók között!