Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ellenállhatatlan frissesség: ProFresh hűtők az AEG-tól

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2016.07.04. 11.26 | Módosítva : 2016.07.04. 12.15

Fonnyad, csoffad, összeesik a zöldség a jelenlegi hűtődben? 1-2 nap a hűtőben és elveszti színét és ízét a friss gyümölcs? Szeretnéd hosszan frissen tartani a hűtést igénylő zöldségeket és a gyümölcsöket? Ismerd meg az AEG ProFresh hűtők titkát!

Az AEG professzionális ProFresh rendszerű kombinált hűtőszekrényeiben az élelmiszerek sokkal tovább – akár 7-10 napig – megőrzik nedvesség- és vitamintartalmukat, mint a hagyományos, No Frost rendszerű hűtőkben. Ezért AEG ProFresh hűtőszekrényei valóban olyanok, mint a kincsesládák. Ami belekerül, sokáig megőrzi eredeti állapotát.

Az AEG kombi hűtőszekrényekben a TwinTech™ No Frost professzionális hűtés technológia biztosítja azt a klímát, mely lehetővé teszi, hogy az ételek sokáig frissek maradjanak. Az új modellek hűtőterében kb. 50 százalékkal magasabb a páratartalom, mint egy hagyományos, teljes No Frost rendszerű készülék hűtőterében. Ez azt jelenti, hogy a gyümölcsök és a zöldségek sokkal lassabban fonnyadnak meg, hiszen a hűtő nem szárítja ki a friss gyümölcsöket, zöldségeket.

Az AEG az SGS kutatóintézet bevonásával készített laboratóriumi vizsgálatokat. Az SGS  kimutatta, hogy a ProFresh hűtőkben a saláta egy teljes hétig megőrzi nedvességtartalma 99 százalékát. A gyorsan romló élelmiszerek, mint például az eper, 10 napig megőrzi teljes C vitamin tartalmát!

A legtöbb ProFresh beépíthető és szabadonálló hűtőszekrény A++ energiaosztályú, de a beépíthető modellek között van A+++ besorolású modell is, ami 60 százalékkal fogyaszt kevesebb energiát, mint egy A osztályú készülék. Az új hűtőrendszer mellett új dizájn teszi még szebbé a ProFresh hűtőszekrényeket. Figyelemre méltók az ívelt, szálcsiszolt felületű, ujjlenyomatmentes bevonattal ellátott rozsdamentes acél ajtók, melyeken végigfut a rúdfogantyú. Az ajtóba vagy a tetőpanelbe épített LCD kijelzős vezérlőpanelek piros grafikája, és fekete üveg felület tökéletes összhangot eredményez.

Márkabolt.hu Tipp: Nézd meg most a ProFresh hűtők egyik megszebb modelljét, az  AEG S83520CMX2 szabadonálló hűtőgép termékvideóját és vidd haza tőlünk!