Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Elegáns, hatékony és illatosan tartja otthonod…mi az?

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2015.08.11. 22.56 | Módosítva : 2015.08.11. 23.04

Legyen akár amerikai típusú konyhasarkod a nappaliban vagy egy kényelmes, tágas, komplex konyhád, egy biztos: a páraelszívó szinte kihagyhatatlan eleme kell hogy legyen.

A modern lakások egy légterű konyhái és nappalijai esetében szükségtelen magyarázni, hogy mi teszi fontossá a páraelszívó beszerzését. Hiszen elég egy magyaros, hagymás pörkölt és máris tobzódnak a szagok az otthonod minden pontján, amiket egy idő után a textíliák és a bútorok is magukba szívhatnak.
De egy zárt konyhában is remek választás lesz, mivel a főzés közben keletkező gőz és hő sem tűnik el magától. És senki nem szeretne a nyári rekkenő hőségben a tűzhely mellett állva hőgutát kapni.

Az AEG páraelszívói nagy teljesítményüknek köszönhetően villámgyorsan megtisztítják a konyha levegőjét és teszik mindezt a legnagyobb csendben, hogy teret hagyjanak a főzés közben is a társalgásnak. Ennek garanciája a háromfázisú motor és a Maxi Flow technológia.
Az Active Heat érzékelők maguktól szabályozzák az elszívás sebességét főzés közben keletkező hő és pára alapján.
A DirekTouch kapcsolók pedig egyszerű varázsolják a készülékek működését.

Az AEG-től megszokott elegáns és megszokott design ezúttal is megmutatkozik a rozsdamentes acél burkolatokon és a fekete üvegpaneleken, melyek tökéletes egységet alkotnak majd konyhád további AEG készülékeivel.

Mielőtt megvásárolnád AEG páraelszívód a Márkabolt.hu kínálatából, a következőket gondold át:
  • Mekkora a konyhád?
  • Milyen a konyhád elrendezése:
  • Hová tennéd új páraelszívódat?
  • Légkivezetése vagy levegő keringetéses rendszert szeretnél? Ez utóbbi nem a szabadba irányítja a használt levegőt, hanem tisztítás után visszaforgatják konyhád légterébe.
  •  
Válaszd ki még ma új AEG páraelszívód a Márkbolt.hu-nál és élvezd a páramentes főzés élményét!