Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Electrolux sportmixer akció

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2016.05.17. 20.05 | Módosítva : 2016.05.17. 20.39

Frissen és fitten? Most mindkettő lehetséges. Új Electrolux sportmixer vásárlása esetén 2016. május 3. és augusztus 31. között  egy turmix recepteket tartalmazó füzetet, valamint 2 mini palackot ad ajándékba az Electrolux. Íme a részletek!

Az Electrolux ESB2500 turmixgép azoknak nagy segítség, akik szeretik a friss turmixokat. A turmixgéppel gyümölcs-, vagy zöldségturmixok is készíthetőek, szinte egy gombnyomással.

Az ESB2500 turmixgéphez nyári akciónk keretében két darab 0,4 literes BPA-mentes palackot ad ajándékba az Electrolux. Ezek a palackok nem szívják magukba a szagokat és ízeket, ráadásul szinte törhetetlenek. Az ajándékcsomag része még egy turmix recepteket tartalmazó füzet is.

Fontos tudni, hogy a biztos ajándék nem a vásárláskor átvehető! A vásárláskor kapott blokkal történő regisztrációt követően néhány héten belül futárszolgálattal kapja meg minden olyan vásárló, aki a márkabolt.hu egyik boltjában vagy a markabolt.hu webáruházban vásárol  Electrolux ESB2500 turmixgépet.

Érdekelnek a részletek? Hogyan lehet a Tiéd az  Electrolux ESB2500 sportmixerrel együtt az elegáns kivitelű receptes füzet és a két minipalack? Ismerd meg a promóció részleteit a linkre kattintva!