Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ajándéktipp 2013: AEG mosogatógép

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok | 2013.11.29. 18.31 | Módosítva : 2016.01.12. 18.33

Ki szeretne egy vadonatúj, mindent koszos edényt elnyelő és kristálytisztára elmosni képes mosogatógépet kapni karácsonyra? Ez a cikkünk azoknak szól, akik fontolgatják, hogy mosogatógépet vásárolnak és tudják: érdemes kiváló minőségű mosogatógépet választani.

Amikor megkaptam első mosogatógépemet, melyet korábban rokonaim használtak, sok-sok hónapig állt a garázsban. Nem éreztem hiányát és hozzá is voltam szokva a mosogatáshoz. Unszolásra egyszer mégis beszereltük, mondanom sem kell, a legjobb barátom lett.
Azóta férfiismerőseimnek javaslom, ha mosolygósabb feleséget szeretne, lepje meg egy mosogatógéppel. Mosógép, hűtőszekrény, kézi robotgép, porszívó... természetes tartozéka a háztartásoknak. A mosogatógép is kiérdemli ezt a rangot. Azóta már azt is tudom (az első,  6 terítékes, mini mosogatógépemre gondolva),  hogy minél nagyobb egy mosogatógép, annál praktikusabb.
 
Az AEG bármeiyik mosogatógépe főnyeremény egy háztartásban, hiszen tartós, kemelkedő, prémium minőségű háztartási géppel gazdagodunk a választásával. Mind közül az egyik kedvencünk az  AEG Favorit 88070 IMOP beépíthető mosogatógépe. Hogy miért?

Ez a 12 terítékes beépíthető mosogatógép számos intelligens és kényelmi funkcióval rendelkezik, így minden háztartás megtalálja az igényeinek megfelelő funkcionalitást. Rendkívül csendes, észre sem vesszük a működését. Az Auto Off funkció segítségével röviddel a program lejárta után kikapcsol, készenléti áramot sem fogyaszt, valamint automatikusan kinyitja a gép ajtaját egy kis kar segítségével (el még sajnos nem rakja a helyükre a tányérokat). Előfordult már, hogy hetekig elfelejtettél sót tölteni a gépbe? Az AEG Favorit 88070 IMOP jelzi a só és öblítőszer hiányát, így nyugodtan hagyatkozhatsz a gép jelzéseire. Tetszőlegesen beprogramozhatod, hogy mikor kezdje a munkát.

Bár a hölgyek többsége elborzad az XXL jelzés hallatán, ez az  AEG Favorit 88070 IMOP mosogatógépnél kifejezetten bók! A belső terére utal ugyanis, és azt jelenti, hogy + 10 literrel megnövelték a mosogatótér befogadóképességét. Ne feledd, a mosogatógép külső méretei nem változtak, így a régi mosogatógéped helyére is be tudod illeszteni a konyhapultba.  

A mosogatógép programjai a valós igények szerint kerültek kialakításra, automata módban a töltet mennyiségétől és szennyezettségétől függően a gép maga választ mosogatási hőmérsékletet 45-70 C között, ahogy a felhasznált vízmennyiséget is szabályozza. Választható forró, gazdaságos, extra csendes, kétféle gyorsprogram, pohármosó és öblítő program is.

Mint minden AEG mosogatógép modell, az AEG Favorit 88070 IMOP is környezettudatos mosogatógép. Az energiatakarékosságot a ProClean rendszerrel érték el tervezői. Az alsó vízszórókaron elhelyezésre került plusz szórókar 360 fokban körbemozog, így még hatékonyabb és gazdaságosabb tisztítást biztosít. Ez a mosogatógép nem kegyelmez a koszos edényeknek, minden konyhai edényt képes tisztává varázsolni.

Márkabolt Tipp: Megtetszett? Megvennéd? Keresd meg a modellt a webáruházban!