Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vigyázz ruháidra két mosás között is

Kategória: Mosómasa | 2016.03.01. 17.04 | Módosítva : 2016.03.01. 18.05

Kedvenc ruhadarabjainkat szinte mindig hordanánk, így különösen odafigyelünk arra, hogy a mosás  ne tegyen kárt bennük: figyelmesen szortírozzuk a ruhadarabokat, megfelelő mosási programot és mosószert választunk. A gondos körültekintés indokolt is, hiszen a nem megfelelő mosási hőfok, a túlmosás kárt tehet a textíliában: megnyúlhat a pamut, rojtosodhat a farmer, szöszösödhet a gyapjú.

A ruhák megfelelő gondoskodásához fontos, hogy mindig távol tartsuk az erős fénytől, mely fakíthatja a színét. Ha nincs szárítógépünk, a szobai szárítót olyan helyre állítsuk, ahol nem éri közvetlen napfény a ruhákat. Ne tároljuk sem nagyon hideg, sem nagyon meleg helyen a ruhákat. Kifejezetten nem tesz jót például a textíliáknak, ha a fűtetlen nyaralóban, mínuszokban vészelik át a telet. A télikabátokat, nyári kosztümöket mindig kitisztítva, alaposan kiszellőztetve tároljuk. Ha hosszabb időre szekrénybe kerülnek egyes darabok, levendulazsákkal, szegfűszeggel, cédrusgolyóval óvhatjuk a molyoktól a finom kelméket. 

A természetes szövetből, pl. pamutból vagy selyemből készült ruhákat tartsuk jól szellőző helyen, hogy ne fülledjenek be. Sportolás után, az átizzadt ruhákat lehetőleg azonnal mossuk ki. A koszos sportruhákat ne tegyük a szennyestartóba, a többi ruha közé, hanem tároljuk elkülönítve a mosásig.  

Gőzprogramokkal a hosszabb élettartamért! Az Electrolux gőzprogramos mosógépekben mosás nélkül is felfrissítheti ruháit és kisimíthatja a gyűrődéseket. Az A+++ energiahatékonyságú Electrolux EWF1408WDL2 elöltöltős mosógépben külön farmer, Sport Light és gőzfrissítés program is található. A Woolmark Blue minősítésű Electrolux-modellt nagyméretű, magyar nyelvű LCD-kijelzővel és 180 fokig nyitható, extra méretű betöltőnyílással szerelték fel.

Az A+++ energiahatékonyságú Electrolux EWF1408WDL2 elöltöltős mosógépet keresd a márkabolt.hu kínálatában!