Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szuperszonikus porszívózás szabadon

Kategória: Mosómasa | 2012.11.30. 13.06 | Módosítva : 2012.11.30. 13.16

Porszívózás. Soha véget nem érő feladat. Hajolgatás, trükkök keresése a rejtett zugok tisztán tartására, ördöglakattá váló madzagok végeláthatatlan bogozása... Ha kéziporszívóra váltunk, akkor jön a várakozás, hogy feltöltődjön, a bosszankodás, ha lemerül és a stabil letámasztás állandó problémája. Ráuntál már erre?  Válts szuperszonikus porszívózásra!

Ki ne mászna a falra, amikor – még egy kis lakásban is- ötször kell konektort váltani porszívózás közben, mert sehogy sem elég hosszú a zsinór. Kiegészítő megoldásként eddig beszerezhettünk egy akkumulátoros kézi porszívót, ezek azonban gyakran lemerültek, ha pedig az akkumulátor végleg feladta, nem volt mit tenni, mint új készüléket beszerezni. Nos, ennek most vége! Megérkeztek ugyanis az Electrolux új, vezeték nélküli UltraPower kéziporszívói, melyek ráadásul a hagyományos vezetékes porszívókkal megegyező teljesítményt nyújtanak!

Az új kéziporszívók fejlesztésénél az Electrolux szakemberei a gázturbinákból és a repülőgép turbinákból inspirálódtak. Ennek köszönhetően hozták létre a porszívók extra erős motorját, melyet új ventilátorok tesznek még hatékonyabbá, mint az eddig ismert kéziporszívók. A két új vezeték nélküli porszívó modell egy dologban különbözik egymástól, méghozzá az akkumulátoraikban. Míg a hagyományos akkumulátorral rendelkező, ZB 5010 jelzésű porszívó 40 percig dolgozik egyetlen feltöltéssel, addig a lítiumionos akkumulátorral felszerelt, ZB 5012 számú társa 60 percig dolgozik megállás nélkül. Így akár egy nagyobb lakást is egy porszívózás alatt tisztává varázsolnak.

Sőt, akkor sem kell félbehagynunk a nagytakarítást, ha lemerült az erőforrás, hiszen az Electrolux új kéziporszívói a piacon egyedülálló módon, cserélhető akkumulátorral rendelkeznek. Ezért egyetlen mozdulattal ismét életet lehelhetünk beléjük egy pótakkumulátor segítségével. A pozitív tulajdonságok sorának pedig még mindig nincs vége. Az Electrolux család új tagjainak használata gyerekjáték és többé nem kell beillesztenünk a  heti edzéstervbe sem porszívózást.  Az UltraPower porszívók ugyanis könnyedén leemelhetők a töltőállványról, egyetlen billenőkapcsolóval indíthatók, ergonomikus kialakításuk révén önállóan is megállnak, a beépített LED világításnak hála pedig nem kell a padlón kúszva kutatni a kósza szöszöket és porcicákat.

Ha Te is kedvet kaptál, hogy egyszerűvé varázsold a porszívózást, akkor nincs más dolgod, mint a Markabolt.hu kínálatából kiválasztani kedvenced.

+1 jó hír: Az Electrolux jászberényi gyárában készülő új UltraPower vezeték nélküli kéziporszívók is rendelkeznek az Ergorapido termékcsaládnál már sikeres új, 180º-ban elforgatható forgókefés szívófejjel. Miért jó hír ez számodra? Mert a benne levő, egyedülálló BrushRollCleanTM forgókefe tisztító technológiának köszönhetően elég rálépni egy gombra a porszívófej felső részén és a szívófejbe épített pengék egyetlen szempillantás alatt feldarabolják a kefére tekeredett hajszálakat, textilszálakat, miegymást. Mivel ezek egyből a portartályban landolnak, neked nem kell órák hosszat babrálnod, hogy megtisztítsd a porszívód.