Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gőzöd is lesz a mosáshoz

Kategória: Mosómasa | 2012.10.19. 14.58 | Módosítva : 2012.10.19. 15.17

A napokban mutatkoztak be a nagyközönség számára az Electrolux Inspiration termékcsaládjának új, gőzprogrammal is ellátott mosógépei. A ráncok tehát mostantól percek alatt kisimulnak, a vasalónk hiányolni fog minket, ráadásul pénztárcánk is boldogabb lesz a villanyszámla láttán. Az Electrolux ezúttal is a nagyüzemi, profi mosodáktól nyert inspirációt és ültette át évtizedes tapasztalatait a Mi fürdőszobánkba.

A Design Hét keretében a ZOLTAN+ design stúdió ideiglenes pólógyárában debütáltak az Electrolux legújabb mosógépei. Hogy miért épp itt? Mert a különleges, kézzel készített és egyedileg festett pólók is épp annyira igénylik a kíméletes törődést, mint a selyem, gyapjú vagy kasmír holmik.  És itt jönnek képbe az Inspiration termékcsalád nagyszerű mosógépei!

A SteamSystem mosógépekkel akár gőzzel is felfrissíthetjük a meggyűrődött vagy füstös, esetleg ételszagú ruhadarabokat, amik nem igényelnek teljes mosást. A gőzpára révén az anyag ugyanis fellazul, a ráncok kisimulnak, a kellemetlen illatok tovatűnnek. Mivel a textília nem ázik a vízben, nem nehezedik el, így nem tud megnyúlni és deformálódni sem. Azt pedig szinte felesleges is mondani, hogy mennyi időt spórolhatunk így meg a vasaláson!

Természetesen a környezeti és energiatakarékossági szempontok ezúttal is fontosak voltak az Electrolux számára. Így az új elöltöltős és felültöltős mosógépeknél számos öko- és kényelmi funkcióval találkozhatunk. A nagy LCD kijelzővel felszerelt mosógépekben EcoInfoval kiegészített TimeManager funkció segít minket, hogy még tudatosabban takarékoskodhassunk az energiával. A két funkció együtt ugyanis megmutatja, hogy a mosás hosszához képest mekkora az energiafogyasztás egy 6-os skálán.

Az új Electrolux mosógépcsalád energiafogyasztása is figyelemre méltó. Az 5 modell közül egy 30%-kal, három 40%-kal és egy 50%-kal kevesebb energiát használ mosás közben, mint az A energiaosztályú mosógépek. Mindezt pedig a már jól ismert AutoOff funkció teszi teljessé. Kényelmünket szolgálja továbbá az automata memória program is, melynek „kedvencek funkciójával” elmenthetjük mosógépünk memóriájába az általunk leggyakrabban használt három mosási programot. Így később az intuitív kezelőfelületen keresztül egyetlen gombnyomással elindíthatjuk a legfontosabb programokat.

Ugye Te is beleszerettél a Woolmark arany szintű minősítésével rendelkező új Electrolux mosógépekbe?! Nincs más hátra, mint hogy még jobban megismerkedj velük a Márkabolt.hu oldalain és megtaláld a hozzád legjobban passzoló mosógép csodát:

EWF 1687 HDW elöltötlős mosógép >>
EWF 1408 WDL elöltöltős mosógép >>
EWT 1366 HDW felültöltős mosógép >>
EWT 1567 VDW felültöltős mosógép >>