Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Alvás és mosás egyszerre?

Kategória: Mosómasa | 2012.07.31. 08.44 | Módosítva : 2016.01.12. 20.58

Bizony sokszor alakul úgy az élet, hogy mire egy hosszú, dolgos nap után végre hazaérünk, megint túl késő van. A szomszédok, gyerekek, családtagok  már aludnának, a nyaralás közelít, a szekrényben pedig nincs egy rongy, amit felvehetnénk. De mégsem moshatunk, hiszen egy átlagos mosógép hangos, különösen a centrifugálás fázisában, amikor ide-oda pattog, csörög, rázkódik. De akkor mi legyen a koszos ruhákkal?

Legyünk előrelátók és vásárláskor gondoljunk az időtakarékosságra! Az AEG L75270 FL jelzésű inverter motoros csendes mosógépe időt teremt. A Silent System PlusTM zajcsökkentő rendszernek köszönhetően többé észre sem vesszük, ha dolgozik a mosógépünk. Lehet nappal vagy éjszaka, sem a házsártos szomszédot, sem a gyerekszobában édesen alvó kisdedünket nem fogja zavarni  elöltöltős AEG mosógépünk.

Az előnyök sora azonban nem merül ki ennyiben. A mosógép csendes motorjában nincsenek szénkefék, így nincs benne kopó alkatrész sem. Ez jelentősen csökkenti a meghibásodások valószínűségét. AEG mosógépünk így nem csupán hosszabb életű és csendesebb, de pénztárcánkat is kíméli.
Vízszintes sávozású oldalelemei eleganciát varázsolnak a fürdőszobába és tovább csökkentik a centrifuga vibrációját. Az AEG minőség garantálja, hogy a különféle mosásprogramok között mindig megtaláljuk azt, amelyik kényes ruhadarabjaink tisztításához megfelel. Nem fogunk többé aggódni, ha finom függönyt, gyapjú pulcsit vagy épp egy selyemblúzt kell kitisztítanunk. Az ezekhez hasonló, az AEG ProTex mosógépeknél már megszokott programokon kívül pedig extra funkciók is segítik munkánkat. Ilyen például a sokszor hasznosnak bizonyuló folttisztítás, az extra öblítés, a késleltetett indítás, vagy a gyerekzár.

Az AEG fejlesztések lehetővé teszik, hogy a hét közbeni rohanásban ki tudjuk használni a nap minden óráját, így nem kell a hétvégét mosással kezdeni! Tisztává varázsolt ruháink pedig nemcsak Perwollal mosva lesznek tökéletesek!