Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A téli hónapok hőse – AEG szárítógépet minden otthonba!

Kategória: Mosómasa | 2012.10.31. 12.32 | Módosítva : 2012.10.31. 12.42

Sokunk számára okoz fejtörést a tél közeledtével, hogy miként szárítsuk meg a mosógépből kiszedett ruhákat, ha a melengető napsugarakban már nem bízhatunk.

Erre még manapság is sokan vágják rá, hogy az otthonuk ilyenkor megtelik fregolikkal, vállfákon száradó ingekkel és egyéb ruhaszárító alkalmatosságokkal. A klímát és a páratartalmat pedig még egy pálmaház is megirigyelné. A száradó textíliákból párolgó víz csurog végig az ablakon, az apró mélyedésekben ismét kezdi felütni fejét a tavaly tél óta nem látott penészgomba és akár fürdőruhában is élhetnénk mindennapjainkat. Mit lehet tenni ez ellen? Bízzuk magunkat a Márkabolt.hu és az AEG szakértőire! A megoldás ugyanis egy modern, formatervezett AEG szárítógép!  

Talán sokak számára még mindig úri huncutságnak tűnik egy szárítógép beszerzése, de ha végigvesszük a előnyöket, biztosan nem lesz több kétkedés. Rögtön itt is van a nyilvánvaló tény, ami egyből kettő! Hiszen amint betoppan életünkbe új AEG szárítógépünk, rengeteg szabad helyt nyerünk otthonunkban. Nem kell majd a többé-kevésbé száradt, innen-onnan alácsüngő ruhákat kerülgetnünk. Amint végzett a mosógép a tisztítással,  nincs más dolgunk, mint átpakolni a nedves textíliákat a szárítógépbe, ami rövid idő alatt végez a munkával, rengeteg várakozástól kímélve meg bennünket.

További előny, hogy akár még a vasalást is megúszhatjuk. Ha olyan ruhaneműket teszünk a szárítógépbe, amik nem igényelnek teljes ráncmentességet (pl.: konyharuhák, otthoni „játszós pólók”, stb.), akkor válasszuk a „szekrényszáraz” programot és a gépből kivéve máris mehetnek a fiókokba és polcokra az említett darabok. Ha olyan ruhák (pl.: ingek) kerülnek sorra, amikkel mindenképpen találkoznia kell a vasalónak, akkor válasszuk a „vasalószáraz” programot. Így a szárítás végére éppen annyi nedvesség marad a textíliában, hogy könnyedén végezhessünk a ráncok kisimításával. Benned is állandó a sóvárgás a pihe-puha, bolyhosan melengető, ugyanakkor jó nedvszívó képességű törölközőkre? Az AEG szárítógépei kellemesen puhává varázsolják a törölközőket a dob speciális kialakításának köszönhetően, így a meleg levegő minden textilszálhoz eljut.

Egy jól megválasztott szárítógép nemcsak a teregetést, de akár a mosást is megspórolhatja nekünk. Volt már olyan, hogy csak azért mostál ki egy inget, pulcsit vagy nadrágot egyetlen – akár csak néhány órás- felvételt követően, mert meggyűrődött vagy füstszagú lett? No, erre sincs többé szükség. Az AEG szárítógépek frissítő programja a gőz és a meleg levegő erejével felpuhítja a textíliát, így a makacs ráncok eltűnnek, a kellemetlen szagok pedig köddé válnak. Mi pedig akár azonnal magunkra kaphatjuk a nemrég még vállalhatatlannak tűnő ruhadarabokat.

Ilyenkor szoktak érkezni azok a kérdések, hogy „de hová tegyek még egy mosógép méretű háztartási gépet?”. A válasz  egyszerű: a mosógép tetejére. Csak egy erre a célra készült rögzítőkeretre van szükség és máris áll a tisztító-szárító „tornyunk”, tehát egy centiméternyi plusz alapterületet sem fog új segítőtársunk elfoglalni.

Most pedig nézzük az energiatakarékosságot! Itt sincs gond, mivel a legújabb AEG szárítógépek több, mint 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak hagyományos társaiknál. Az AutoOff funció ez esetben is azonnal lekapcsolja a gépet a program végén, a 9 kg-os kapacitásnak hála pedig egyszerre nagy adag nedves ruhát is szárazzá varázsolhatunk.

Ugye Téged is meggyőztünk!? Akkor hát böngéssz a Márkabolt.hu kínálatában a legmodernebb AEG szárítógépek között és élvezd a páramentes, pihe-puha téli napokat!

Néhány extra jópont (ha még mindig haboznál):
Az AEG szárítógépek Silent System Plus rendszerének köszönhetően akár éjszaka is száríthatod a ruhákat, mivel a gép síri csendben dolgozik, nem riasztja fel még az apró családtagokat sem.
A legújabb szárítógépek számára már a kényes gyapjú és selyem ruhadarabok sem jelentenek kihívást, garantáltan kíméletesen varázsolják azokat is szárazra anélkül, hogy akár egy textilszálnak is bántódása esne.