Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A takarékosság fontos

Kategória: Mosómasa | 2012.03.21. 11.10 | Módosítva : 2012.03.23. 09.39

 

Ezeken felül persze figyelj a környezettudatosságra is, és nem utolsó sorban az égbe szökő villanyszámlát is próbáld meg elkerülni. De a mosás végeztével szaladj, teregess ki gyorsan és kapcsold is ki a készüléket, ne világítson feleslegesen az a fránya led. Ugye ismerős ez a fejetlenség? 
 
Sokat hallhattuk mostanában: ha odafigyelsz a háztartási készülékeid Stand-by üzemmódjának kiiktatására, százakat, de akár ezreket is megspórolhatsz havonta.
 
Ha az AEG Lavamat L 71260 SL mosógépét választod, többé nem kell azon aggódnod, hogy a mosás végeztével a készülék led-kijelzőjén egy “END” szócska villog - ezzel is fölösleges áramot fogyasztva - hisz' tudod jól enélkül is, hogy a program lejárt. Az AEG mosógépek új AutoOff funkciójával nem lesz ilyen gondod, ugyanis a program végeztével kikapcsolnak, nincs több fölöslegesen világító led, vagy stand-by üzemmód.
Az AEG figyel a környezetre, ezért szinte minden új mosó- és mosogatógépük megkapta a legjobb energetikai besorolást.
 
A gyártó nemcsak az energiatakarékosságra, hanem ruháink tartóssága szempontjából is nagy körültekintéssel járt el, ezért alkotta meg az OptiSense technológiát: ezáltal minden egyes ruhadarabod az annak legmegfelelőbb ápolást kapja, így minden adag szennyes, legyen az akár szívós pamut zokni, kényes selyemblúz vagy bármilyen szintetikus anyag, megkapja a neki szükséges törődést, így ruháid sokkal tovább őrzik majd meg eredeti állapotukat, színben és formában egyaránt. Szóval nincs többé fekete helyett szürke, viszlát kilógó cérnaszálak és bolyhos kötött pulcsik.