AEG ComboHob főzőlapok egybeépített elszívóval

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2024.04.13. 09.55 | Módosítva : 2024.04.15. 15.39

Konyhát tervezel? Fedezd fel a tervezés szabadságát! Az új, letisztult AEG ComboHob főzőlap felforgatja a konyhai tervezés aranyszabályait. Oda teheted a főzőlapot, ahová csak szeretnéd, miközben a páraelszívó kényelméről sem kell lemondanod.

A ComboHob olyan kombinált készülék, amely egy páraelszívót és egy erőteljes indukciós főzőlapot egyesít egy készülékben, ezzel nyújtva a legmagasabb szintű kényelmet. A design és a funkció egysége egy modern, minimál stílusú főzőlapban testesül meg. A hibrid konyhai készülék lehetőséget teremt arra, hogy ne legyen szükség a keletkezett szagok és gőz álmennyezeti páraelszívóval történő kivezetésére. Az AEG ComboHob főzőlapja bármilyen designhoz kiválóan illeszkedik. Mivel nem látszik a páraelszívó, nem töri meg a konyhabútor frontfelületét, tökéletesen letisztult milliőt hoz létre. 

Az AEG ComboHob páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlapok matt fekete kivitelben készülnek. Az érintőképernyős vezérlés, az üvegfelület teljesen belesimul a konyhai munkapultba. Az egybeépített készülék előnye, hogy hatékonyan kihasználja a teret, nincsen zavaró, vagy elrejtendő térelem, ráadásul egy készüléket kell telepíteni. 

Ezek a nálunk kapható ComboHob indukciós főzőlapok: 

AEG CCE84779FB beépíthető főzőlap
AEG CCE84779CB beépíthető főzőlap

Az innovatív Hob2Hood technológiának köszönhetően a páraelszívó ventillátorai bekapcsolnak, amikor a főzőlap működik és automatikusan reagálnak a hőmérsékleti beállításokhoz. Amikor magasabb hőfokon használod a főzőlapot, akkor automatikusan növeli az elszívás erősségét is. Nagy adagokat is könnyedén elkészíthetsz a MultiBridge funkcióval, mellyel egyetlen nagy főzőzónát vagy két kisebb főzőzónát is létrehozhatsz. Precízen szabályozhatod a hőmérsékletet és a páraelszívó beállításait az Indukciós Direct Touch Control segítségével. A ComboHob minden zónájának egyedi teljesítményvezérlése van, így áttekinthető a hőmérséklet és a páraelszívó beállítások módosítása.

Markabolt hu tipp: A ComboHob főzőlapok középső részén található zsírszűrő teljesen eltávolítható. Az alumínium zsírszűrő mosogatógépben is mosható.