Konyhavarázs

Konyhavarázs cikkei

Napsugár tészta, aszalt paradicsommal és pikáns darálthússal Marton Adri konyhájából

Konyhavarázs

Az olasz napsütést és a mediterrán nyarat idézi fel ez a fantasztikus napsugár tészta recept, mely tulajdonképpen egy húsos pite, levelestésztában. Egyenesen az Electrolux gasztroblogger partnerének, Marton Adri konyhájából. tovább ›

Nyári ebéd az Electrolux hűtőből

Konyhavarázs

A nyári hőségben jólesik minden hűs fogás. A legtöbben hűvös, könnyű ételeket kívánnak inkább, mint forró, laktató tányérokat. Kiváló megoldás a saláta ebéd, melynek hozzávalóit az Electrolux hűtőben frissen őrizhetjük meg a felhasználásig.

tovább ›

Electrolux E7TB1-4GB turmixgép leveskészítő programmal

Konyhavarázs

Az Electrolux Explore 7 turmixgépével a finomságokat egyetlen gombnyomással elkészítheted. A PowerTilt® technológia finom és pontos keverésének köszönhetően megőrződnek a színek, a friss  ízek. tovább ›

Marhaszegyes sercli recept

Konyhavarázs

A 2019 Gourmet Fesztiválon minden látogató megkóstolhatja az Electrolux Gasztroházban, helyben készült falatkát. Íme az ellenállhatatlan ízű szendvics receptje.  tovább ›

Svéd almatorta tejfölhabbal Electrolux gőzsütőben

Konyhavarázs

Az almának mindig szezonja van, így bármelyik évszakban nekiállhatsz ennek a mennyie tortának. Alig 20 perc alatt összeállíthatod, és már mehet is a sütőbe. Ha Electrolux gőzsütőben alacsony páratartalmú gőzprogramon sütöd, az alma lédús marad. tovább ›

Olaszos rakott burgonya

Konyhavarázs

Bazsalikom, paradicsom, és sajt kerül a sült hús mellett a krumplira. Lehetőség szerint süsd PlusSteam (extra gőz) vagy alacsony páratartalmú gőzprogramon a rakott krumplit, így intenzívebb lesz az alapanyagok íze. Mutatjuk a receptet! tovább ›

Zöldfűszeres sertésszűz sült répával és karfiolpürével

Konyhavarázs

A sovány sertésszűz jól elkészítve nem lesz száraz. Érdemes szuvidolni (vákuum tasakban néhány órán át alacsony hőfokon párolni), mert így megőrzi intenzív ízét és szaftos marad.  tovább ›

Rozmaringos kacsamell édesburgonyapürével recept

Konyhavarázs

A sous vide programos Electrolux gőzsütőben Te is készíthetsz otthon olyan finom húsokat, mint az elismert éttermi séfek. Próbáld ki elsőként a rozmaringos kacsamell receptjét, mely 5 óra szuvidolás után sül ropogósra!  tovább ›

Burgonyakrémleves fűszeres napraforgómaggal recept

Konyhavarázs

Gyorsan elkészíthető, tápláló őszi leves a burgonyakrémleves. A fűszeres magokat semmiképpen se hagyd ki, mert azoktól lesz igazán izgalmas ez a selymes állagú, finom leves! Ha Explore 7 turmixgépben készíted leves programon, egyszerűen tökéletes lesz az állaga!  tovább ›

Sült kacsacomb gyümölcs chutney-val recept

Konyhavarázs

A szaftos kacsahúshoz nagyon jól megy a gyümölcsös csatni, melyet egyszerűen elkészíthetsz az Explore 7 Electrolux E7TB1-4GB turmixgépben. Csak ne felejtsd el betenni a rostszűrőt, mielőtt kipréseled a gyümölcsök levét!  tovább ›