Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Tartsd kézben a lakás tisztaságát!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2016.11.02. 06.58 | Módosítva : 2016.11.02. 07.02

Az Electrolux kéziporszívói minden helyiséget tisztává varázsolnak. Most ráadásul ajándék Swarovski® kristályos karkötő jár az Ergorapido® 2in1 és UltraPower® kéziporszívókhoz.

Világszerte népszerűek az Electrolux kéziporszívói. Miért választanak az emberek kéziporszívót hagyományos porszívójuk mellé? A kéziporszívó könnyű, így azokat a zugokat is könnyedén felporszívózhatod vele, amelyek nehezen takaríthatók (pl. egy hosszú lépcső). A kéziporszívó jó szolgálatot tesz a konyha tisztaságában megőrzésében és nélkülözhetetlen az előszobában is. Az Electrolux fejlesztőmérnökei az Ergorapido és az Ultrapower küllemének megtervezésekor elegáns formatervet hoztak létre, így a kéziporszívót nem kell eldugni, elrejteni. Azoknak a háztartásoknak is érdemes beszerezni kéziporszívót, ahol a heti nagytakarítás mellett folyamatosan szoktak takarítani egy vagy több helyiséget (pl. porallergiás a családban, kutya, macska él a lakásban). A kéziporszívó ugyanis mindig használtra kész, nem kell nekikészülődni a használatának.

Mit tud az Ergorapido® 2in1 kéziporszívó?

A lítium akkumulátoros Ergorapido® 2in1 kéziporszívók nagy teljesítményűek, gyorsan feltöltődnek. A 180 fokban elfordítható szívófeje könnyedén irányítható, a szívófejbe épített LED lámpák pedig a legsötétebb sarkokba is bevilágítanak, hogy felkutathasd a porcicákat.Pillanatok alatt feltakaríthatod a földre szóródott morzsát, a cipő talpáról lehullott sarat vagy éppen a házikedvenced szőrét. A kivehető morzsaporszívóval a bútorokat, képeket is gyorsan leporszívózhatod.

Az  UltraPower® kéziporszívók mitől különlegesek?

Az UltraPower® kéziporszívók akkumulátoros modellek mindig kéznél vannak, csak le kell emelni őket a töltőállványról, és már össze is lehet porszívózni. Akár 60 percig is takaríthatsz egy feltöltéssel, a nagy teljesítményű Li-ion akkumulátornak köszönhetően. A szívófejbe beépített LED-fények jól megvilágítják a padlót, így egyetlen apró morzsa sem marad észrevétlen. Egy nemzetközi felmérés megállapította, hogy az Ultrapower modellek uganolyan hatékonyan takarítanak, mint  ahagyományos porszívók, így pl. kisebb lakásokban, garzonokban, nyaralókban önálló porszívóként is megállják a helyüket.

Figyelem! Most nemcsak a lakás csilloghat!

2016. október 26. és 2017. január 15. Electrolux Ergorapido® 2in1 vagy UltraPower® kéziporszívók vásárlása esetén egy prémium minőségű Swarovski® kristályos BeCharmed karkötőt kapnak a vásárlók ajándékba z Electrolux különleges meglepetéseképpen. Az Ergorapido® 2in1 kéziporszívók vásárlása esetén 4 kristályos, lila-rózsaszín köves Swarovski karkötő, az UltraPower® kéziporszívók vásárlása esetén pedig 7 kristályos, fekete-szürke-átlátszó köves Swarovski karkötő a garantált ajándék. A promóció részleteiről érdeklődj kollégáinknál.

Márkabolt.hu Tipp: Melyik modellt vinnéd haza? Választ ki most a márkabolt.hu akkumulátoros kéziporszívó választékából!