Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szeméttől lesz tisztább a lakás!?

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2012.03.02. 10.53 | Módosítva : 2012.03.19. 13.43

Mitől lesz zöld egy porszívó? Nem a színétől, ugyanis mivel ezek a készülékek újrahasznosított műanyagból készülnek többnyire fekete színűek – mert gyártásuk során festékekkel sem terhelik a környezetet. Ezen porszívók 92%-a lesz a későbbiekben újrahasznosítható, hogy új és újabb használati tárgyak készülhessenek belőle.

Takarékos nyersanyag-felhasználás. Egy zöld porszívó előállításánál 2 liter nyersolajat és 80 liter vizet takarítanak meg a hagyományos porszívók gyártásához képest. Az újrahasznosított alkatrészek elkészítéséhez pedig 90%-kal kevesebb energia szükséges. Ugye hihetetlen!? És ez még mindig nem minden.

Lemondások nélkül. A környezetbarát alkatrészek mellett a zöld porszívók akár 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint hagyományos társaik. A teljesítményük pedig mit sem csökken.


Így 10 év alatt, heti egy porszívózás esetén is csak annyit fogyasztanak, mintha egy 60 wattos izzó 234 napon keresztül folyamatosan égne. Sőt! Egy zöld porszívó 294 kg CO2 kibocsátástól kíméli meg környezetét – egy hagyományos 2000 wattos porszívóhoz képest.

Erő, gyorsaság, csendesség, praktikus kialakítás. Így lesz otthonunk tisztább az újrahasznosított kincsektől, mely valaki számára korábban szemét volt. Mindez lemondások, kompromisszumok nélkül.

Ráadásul a Márkabolt.hu-nál minden Elektrolux zöldporszívó mellé  5 év extra garanciát adunk ajándékba. Mert Te is megérdemled a tisztább, környezetbarát otthont. Ehhez a legjobb megoldás a ZG 8800 típusú porszívó, mellyel már kezdhetsz is barátkozni videónk segítségével.