Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rengeteg ajándék mosószer csak nálunk!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2015.06.29. 19.05 | Módosítva : 2015.06.29. 20.32

15 000 pár zokni vagy 4500 póló illetve 1139 farmer: számításaink szerint pontosan ennyi ruhát moshatsz tisztára ajándékcsomagunk segítségével. Olvasd el promóciónk részleteit!

Mosógépet keresel? Íme a legjobb ajánlat! Nálunk vásárolt vadonatúj Electrolux mosógépedhez 2015. június  25. és szeptember 14. között 100 mosásra elegendő mosószert és öblítőt adunk.

Új mosógépedet ruháid is szeretni fogják, mivel mosógépeink energia- és víztakarékosak, és nagyon kíméletesen mossa tisztára ruhadarabjaidat. Prémium minőségű mosógépedhez érdemes mindig márkás, jó minőségű mosószert és öblítőszert választani. A mosószer és az öblítő akkor dolgozik hatékonyan, ha szabadon átjárja a ruhákat. Hagyj egy tenyérnyi helyet a ruhakupac és a dob teteje között, amikor bepakolod a szennyest a gépbe.  Így a mosószer könnyedén eloszlik a szennyesen. Érdemes  fehérítőt tartalmazó mosószert használni a fehér ruhák mosásához. A fehérítő komponens segít, hogy a fehér ruhák valóban fehérek maradjanak, és ne legyen sárgás vagy szürkés árnyalatuk.  Az öblítőtől nem csupán puha és illatos lesz a mosott ruha! Tudtad, hogyha öblítőt is használsz, akkor hamarabb megszáradnak a ruhák, kevesebbet kell vasalni őket, és hosszabb ideig megőrzik színüket?

Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen a 100 mosásra elegendő Ariel mosószer és Lenor öblítő?

A Markabolt.hu valamelyik üzletében vagy a www.markabolt.hu webáruházban a promócióban résztvevő Electrolux mosógépek mellé biztosítjuk az ajándékcsomagot, melyet a vásárlást követően néhány héten belül eljuttatunk minden vásárlónknak. A promóció részleteiről érdeklődj a márkabolt.hu üzleteiben, vagy webáruházunk ügyfélszolgálatánál!