Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ráadás ajándék Assistent robotgéphez

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2016.11.07. 20.07 | Módosítva : 2017.11.15. 13.29

Új Assistent konyhai robotgéphez 2 ráadás ajándékot, egy kenyértartót és egy sütis könyvet adunk a 2016. november 7. és 2017. január 9. között minden vásárlónknak!

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed? Már meg is találtad. Az Assistent robotgépnek mindenki örülni fog. Az is, aki használja, és az is, aki a segítségével készített finomságokat megkóstolhatja. Az Assistent robotgép számos fárasztó konyhai műveletben segédkezik: a dagasztás, a habverés, a krémek keverése vagy a tészták összeállítása is könnyedén megvalósítható. Számos használó visszajelzése az, hogy tökéletes tojáshab, omlós tészta és pompás kenyértészta készült az Assistent robotgéppel.

Az EKM4000 Electrolux Assistent™robotgép a mindennapos konyhai kihívásokat leegyszerűsíti. A piros színű Electrolux Assistent robotgép 1000 W-os motorteljesítménnyel, dagasztókarral, keverőszárral, habverővel segíti a hosszadalmas konyhai munkát. A 2 különböző méretű keverőtál és a 10 sebességfokozat minden esetben jól variálható. A konyhai robotgéppel simára dagaszthatod a tésztát, pürésítheted a burgonyát, habosra keverheted a krémet vagy kikeverheted a sütemény tésztát. Bármennyi vendéget vársz, engedd, hogy az Assistent™ konyhai robotgép a kezed alá dolgozzon.

A csontfehér színű EKM4100 Electrolux Assistent robotgéppel akár 20 főre is készíthetsz különleges vacsorát. Nagy családi összejövetelre készítesz ételt? Ha két kéz már nem elég, bízd a munkát az Electrolux Assistent™ zsenialitására, melynek 1000 W teljesítményű motorja könnyedén megbirkózik az igazi kihívást jelentő dagasztással, habveréssel, pépesítéssel és számos egyéb feladattal. A robotgép tartozékai, keverőtáljai mosogatógépben tisztíthatók (kivéve a habverő). 

Mindkét modell tökéletes segítőtársad lesz! Válaszd a csontfehér EKM4100 Electrolux Assistent robotgépet, vagy az égőpiros EKM4000 Electrolux Assistent™robotgépet, és ehhez a csodálatos robotgéphez most 2 ráadás ajándékkal lep meg az Electrolux!  promóció részleteit a markabolt.hu Assistent aloldalán találod.

Márkabolt Tipp: Ne késlekedj! A kenyértartó és a süteményes receptkönyv csak a 2017. január 9-éig történő vásárlásokra érvényes!