Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nagykonyhai profizmus otthonodban

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2013.08.26. 15.54 | Módosítva : 2013.09.08. 20.08

A termékfejlesztésben mindig is élen járó Electrolux ismét újdonsággal rukkolt elő: a RealLifeR mosogatógépek nagykonyhai teljesítménnyel kápráztatnak el saját konyhádban!

Mindenki másképp csinálja –állapítottam meg minden egyes alkalommal, amikor lehetőségem nyílt meglesni, hogyan pakol be valaki a mosogatógépébe. Végre egy mosogatógép, amit sietős reggeleken vagy késő esti lusta hanyagsággal bepakolva is rendesen elmosogatja az edényeket! Az Electrolux ReaLifeR mosogatógépekbe ugyanis bármilyen szeleburdi odanemfigyeléssel is lehet pakolni.

Mostantól elfelejthetjük a megkomponált bepakolási szertartásokat! A készülékek alsó vízkarján egy önállóan forgó, plusz szórókar az edények legeldugottabb pontjaira is eljuttatja a vízsugarat, így garantáltan elmosogatja a csálén álló poharat, és a 3 dimenzióban zsíros merőkanalat is. Az  rugalmasan alakítható, XXL méretű belső térben  a nagyobb serpenyők, a trendi pizzás és majolika tányérok is kényelmesen elférnek. Így minden külön erőfeszítés nélkül is csillogó poharakat, makulátlanul tiszta tányérokat és edényeket vehetünk ki  a mosogatógépből.

A technológiai újításoknak köszönhetően az Electrolux RealLifeR mosogatógépek ráadásul előtisztítás, áztatás és elősúrolás nélkül is nap, mint nap profi segítséget nyújtanak otthonodban. A termékcsalád készülékeibe ugyanis számos olyan megoldást épített be az Electrolux, melyeket eddig csak a professzionális konyhagépekben használtak.

A RealLifeR mosogatógépek rendelkeznek FlexiWash funkcióval. A program során a gép az alulra bepakolt erősen szennyezett lábosokat nagyobb hőfokon és nagyobb víznyomással mossa tisztára, míg a felső kosárban elhelyezett üvegpoharainkat kíméletesen, kevésbé meleg vízzel mosogatja el.

Ha nem tudjuk eldönteni, melyik program passzol leginkább a bepakolt edényekhez, rábízhatjuk magunkat a teljesen automata programra. A mosogatógép az edélyek szennyezettségének megfelelően állítja be a program hosszát, a felhasznált víz mennyiségét és hőmérsékletét.

A professzionális konyhagépekhez hasonlóan, a magasabb felszereltségű RealLifeR modellek   a víznyomás beállítására is képesek, így tovább fokozhatjuk a mosogatóprogram hatékonyságát. Az XtraPower funkció bekapcsolásával 40 százalékkal növelhetjük a víznyomást, így a legpiszkosabb edényeink is tökéletesen, csillogóan tiszták lesznek a program végére, anélkül, hogy a tányérokat, fazekakat előtisztítanánk a bepakolás előtt.

További inspiráló, funkciógazdag mosogatógépek  az otthoni mosogatás tisztaságáért a márkabolt.hu mosogatógép  oldalon!