Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Most 2 év extra garancia AEG termékekre!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2015.12.10. 12.25 | Módosítva : 2015.12.10. 12.38

A Márkabolt.hu üzleteiben és a webáruházban, 2015. november 24. és 2016. január 31. között megvásárolt AEG beépíthető sütőkhöz és főzőlapokhoz most 2 év extra garancia jár! Te se hagyd ki ezt a remek alkalmat!

Az AEG termékei egytől-egyig a legmodernebb technológiai megoldásokkal készülnek, melyeket egyedülállóan ötvöznek a szemet gyönyörködtető dizájnnal. A készítők bíznak abban, hogy képesek olyan termékeket tervezni és kivitelezni, melyekre hosszú évekig számíthat majd az, aki mellettük dönt, és elégedetten fogja használni azokat. Éppen ezért az AEG most úgy döntött, hogy 2 év extra garanciát ad ajándékba minden AEG beépíthető sütőre és főzőlapra!

Az akció a Márkabolt.hu üzleteiben és a www.markabolt.hu webáruházban megvásárolt AEG beépíthető sütőkre és főzőlapokra vonatkozik. Emellett azt is fontos szem előtt tartani, hogy az akció időtartama 2015. november 24.-től csupán 2016. január 31-ig tart! Így ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg kedvesed vagy édesanyád karácsonyra, itt a remek lehetőség, ne habozz!
Hasznos információ, hogy az akcióban foglalt 2 év extra garancia természetesen a törvényben meghatározott, kötelező garancia időn felül jár. Ahhoz azonban, hogy élhess ezzel a lehetőséggel, elengedhetetlenül fontos, hogy megőrizd a megvásárolt sütő vagy főzőlap számláját egészen a garancia idő végéig! De más papírokra is szükséged lesz az akció érvényesítésére! Méghozzá a lepecsételt és hiánytalanul kitöltött gyári garanciajegyre és természetesen az extra garanciakártyára is!  Ezekkel együtt azonban érvényesítheted azt, így a kötelező garancián túl még két évig tökéletes biztonságban tudhatod AEG beépíthető sütődet és főzőlapodat! Kell ennél jobb karácsonyi ajándék?

Az AEG úgy véli, hogy a szenvedély egy olyan ajándék az életben, amely tökéletességre sarkall. Ez természetesen elengedhetetlen is a konyhában, hiszen csak így lehetünk képesek mindig különböző, egészséges és ízletes lakomákkal megörvendeztetni családunkat és barátainkat! A minőségi ételek nagyban befolyásolják egészségünket és erőnlétünket, míg a zamatos falatok igazi élvezetté varázsolják az étkezéseket! A finom falatok elkészítéséhez azonban elengedhetetlen, hogy olyan háztartási és konyhafelszereléssel rendelkezzünk, mely valóban társ a főzés során!

Ebben a szellemben készülnek az AEG készülékek, melyek mindenben igyekeznek a te igényeidhez alkalmazkodni. Ezzel is segíteni, hogy plusz erőfeszítés nélkül is változatos és jó minőségű ételeket készíthess otthon. Sütőik olyan különleges programokkal és megoldásokkal rendelkeznek, melyek segítségével szinte nem is hibázhatsz főzés és sütés közben!  Indukciós főzőlapjaikon pedig nem csak precízen állíthatod a hőfokot, hanem meglehetősen energiatakarékosan is főzhetsz.
Tekintsd meg AEG beépíthető sütő és AEG beépíthető főzőlap kínálatunkat, és lepd meg magad vagy szeretted 2 év extra garanciával még idén!