Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kristálytisztán csillogó lakás

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2016.11.02. 15.14 | Módosítva : 2016.11.07. 21.10

Igazán különleges modellel büszkélkednél? Válaszd az ZB3015SW  Electrolux Ergorapido limitált kiadású kéziporszívóját, melyet több mint 20 000 Swarovski kristály ékesít!

Az Ergorapido kéziporszívók elegáns és praktikus megoldást jelentenek a lakás tisztántartására. A kéizporszívó szívófejével 180°-os EasySteer™ techonlógiának köszönhetően rugalmasan manőverezhetsz. A 180°-os mozgástartomány mellett az Ergorapido szívófején elhelyezett DustSpotter™ LED-fények tovább fokozzák a takarítás hatékonyságát. Mindig pontosan látni fogod, mit és hol porszívózol, így a legsötétebb sarkokban, ágyak alatt, a gardróbok mélyén is tiszta lesz a padló.  

A nagyméretű hátsó kerekek minden felületen zökkenőmentes haladást és fordulást ígérnek. A két teljesítményfokozattal is porszívózhatsz. Az öntisztító BrushRollClean™ technológiát imádni fogod! Ugye milyen hervasztó, amikor a szöszöket és  a hajszálakat kell leszedegetni a forgókeféről? Az ZB3015SW kéziporszívó forgókeféje egy Electrolux-szabadalomnak köszönhetően  egyetlen pedálmozdulatra automatikusan megtisztítja a forgókefét, így megkímél minket a nemszeretem kézi tisztogatástól.

A kéziporszívót Lithium TurboPower akkumulátorral szerelték fel. A gyorsan és egyszerűen újratölthető akkumulátor akár 35 perces porszívózást is lehetővé tesz, és jelzőfény tájékoztat arról, ha a feltöltés esedékes. A modellhez tartozó morzsaporszívóval kisebb, gyorsan koszolódó felületek tisztasága érhető el. A konyhaasztal, a bútorok vagy az autó utastere mindig tisztán tündököl mostantól!

Az Electrolux Ergorapido limitált kiadású modelljét több mint 20 000 Swarovski kristály ékesíti, így otthonunk szó szerint kristálytisztán fog ragyogni. Ez a sokoldalú, rugalmasan használható vezeték nélküli modell Lithium TurboPower akkumulátorral, öntisztító kefével, és levehető kézi porszívóval teszi még hatékonyabbá a lakás takarítását.

Márkabolt.hu Tipp: Kizárólag a Márkabolt szaküzleteiben vásárolható meg Magyarországon! Mivel limitált szériájú termék, szerezd meg mihamarabb, nehogy lemaradj!