Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ergorapido Animal Care kéziporszívó a tiszta lakásért

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2016.11.10. 17.19 | Módosítva : 2016.11.12. 10.52

Ha szőrös házikedvencünk is a lakásban lakik, akár minden nap porszívózhatnánk, mert mindenhol otthagyja a szőrszálait. Az Animal Care kéziporszívó mindig kéznél van, hogy pillanatok alatt eltüntessük a szőrszálakat.

Az Electrolux felmérése szerint tízből több mint hatan osztjuk meg életünket háziállattal. Otthonunk így nemcsak a miénk, de épp annyira az övék is. Előszeretettel veszik birtokba a kanapét, hemperegnek a szőnyegen, vagy elnyújtóznak az ágyunk mellett. Szőrszálaikból bizony mindenhova kerül. Pedig az otthon tisztasága nagyon fontos. Ráadásul lehet olyan családtag is, aki kifejezetten allergiás a kutya- vagy macskaszőrre. Ezért is ajánlhatjuk az  Electrolux Ergorapido 2in1 Animal Care porszívót, hiszen hatékonyságát a Brit Allergia Alapítvány is elismeri. Az alapítvány így garantálja, hogy ez a porszívó az allergiások számára is megfelelő tisztaságot eredményez.

A szatén fehér színű Electrolux Ergorapido 2in1 Animal Care ezért extra szívófejet is kapott, hogy kevesebbet bosszankodjunk a szőrszálak miatt. Elég a motoros szívófejet a beépített morzsaporszívóra csatlakoztatni, és könnyedén összeszedhetjük az állatszőrt mindenhonnan. A vezeték nélküli kéziporszívót nem kell elpakolni, így mindig kéznél van, ha szükség van rá.

Az Electrolux ZB3230P porszívóval villámgyorsan kitakaríthatunk.  Könnyedén eltünteti a port, szöszöket, haj- és szőrszálakat a padlóról. Morzsaporszívóvá is átalakíthatjuk, így a bútorokról és a kanapéról is könnyedén eltüntethetjük kedvencünk nyomait. 18 Voltos  akkumulátora akár 45 percig is bírja egy töltéssel. 180 fokban forduló feje minden zugot elér, a szívófejbe épített LED világítással pedig a sötét zugokba bújt porcicákat is előcsalogathatjuk. Ha elkészültünk, egy pedálnyomással megszabadulhatunk a forgókefére tapadt szőr- és hajszálaktól, nem kell összekoszolni a kezünket.

Márkabolt.hu Tipp: Többet megtudhatsz az Electrolux ZB3230P porszívóról a termékvideóból!