Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Electrolux konyhagépek a Gourmet Fesztiválon

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2015.05.21. 18.31 | Módosítva : 2015.05.21. 18.41

Az Electrolux standján élőben, frissen készült hotdogokat kóstolhat minden résztvevő. Gőzsütőben készített bucik, indukciós főzőlapokon sütött kolbászkák, robotgéppel dagasztott tészta: mind-mind Electrolux!

Pár nap múlva hazánk vezető séfjei mutatják be ételcsodáikat a paprikás csirke jegyében a 2015-ös Gourmet Fesztiválon. Az Electrolux is kiemelten készül az év gasztroeseményére. Az Electrolux sátorban  a fesztivállátogatók gourmet hotdogokat kóstolhatnak. Minden hozzávalót frissen állítanak össze és sütnek készre az Electrolux gasztroblogger partnerei, élükön Fördős Zével, aki jól ismeri már az  Electrolux konyhagépeket. Zé évek óta, elégedetten használja nap mint nap ezeket a prémium kategóriás konyhai eszközöket.

A gőz miatt lesz ennyire jó!
A gourmet hotdog bucijai gőzsütőkben készülnek. A gőz miatt lesz a tészta ellenállhatatlanul laza, miközben kívül ropogósra sül. De nem csak a tésztának tesz jót a gőz. A halak, a különféle húsok és a zöldségek is sokkal finomabbak, szaftosabbak és gusztusosabbak lesznek, ha gőzben sülnek.

Nagyon gyors, nagyon biztonságos
Több ezer cumberland kolbászt sütünk meg a fesztiválon az indukciós főzőlapokon. A serpenyők pillanatok alatt átforrósodnak a főzőlapokon, ezért a szakácsok gyorsan tudnak dolgozni. S mivel a főzőlap maga nem melegszik fel, senki nem égetheti meg a kezét, ha véletlenül hozzáér a főzőfelülethez.

Minden séfnek kell egy kukta
A különböző szószokat, önteteket és a bucik tésztáját is az Assistent robotgépekkel keverjük ki a gasztro sátorban. Ez a sokoldalú robotgép tényleg a kezünk alá dolgozik. Gyerekjáték vele a dagasztás, a habverés, a krémek keverése vagy a tészták összeállítása.

Márkabolt.hu Tipp: A megfelelő konyhagépet keresed? Nézz körül most a márkabolt.hu gazdag készülékválasztékában és ismerd meg a sütőket és a főzőlapokat is!