Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Electrolux Grand Cuisine

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2014.11.16. 08.56 | Módosítva : 2014.12.09. 16.32

Az Electrolux Grand Cuisine megoldást alkotó kilenc termék együttese a professzionális konyhákban használt technikákkal és trükkökkel vértezi fel az otthoni séfeket. A kombinált sütőt, gyorsfagyasztót, vákuumcsomagolót és indukciós főzőlapot is tartalmazó konyhai rendszer kezdőára 43 000 font. Ezért a pénzért nemcsak kiváló konyhai gépeket kapunk, hanem személyes főzési tanácsadást is, hogy ki tudjuk használni a konyánkban rejlő lehetőségeket.

Lars Erikson, az Electrolux tervezőcsoportjának vezetője szerint a 2012-ben bemutatott Electrolux Grand Cuisine  teljesen átformálta a háztartási piacot. A Grand Cuisine tervezésekor felhasználta az Electrolux Michelin-csillagos séfekkel folytatott, 70 évre visszatekintő együttműködés tapasztalatait is.  Az Electrolux Grand Cuisine célja, hogy az éttermi minőségű ételek otthon is elkészíthetők legyenek.

A kilenc Electrolux konyhai készülék minden különleges fogást megvalósítható tesz, az otthon kényelmében. A kombinált sütő gőzöl és süt, az ételkészítés teljes folymatában tökéletesen ellenőrizhető a hőfok és a nedvességszint. A hidegsokkoló erőteljes  hűtésre és fagyasztásra képes hűtő, az készülő ételt akár közvetlenül a sütőből is beletehetjük. A precíziós vákuum fóliahegesztő gép a sous-vide szakácsművészet lehetőségét, míg az indukciós főzőlap nagy teljesítményű főzést teszi lehetővé. Az  indukciós főzőlap sokoldalú főzési műveleteket tesz lehetővé. A tapadásmentes, krómozott főzőlapon a tükörtojástól a palacsintáig sok minden megsüthető. A gáz főzőlap egyedi lángrózsái alkalmazkodnak minden edénymérethez. Az éttermi teljesítményű  és a tartós, különleges bolygó mozgású mixer bármilyen mártást, habot pillanatok alatt elkészít. A különleges szellőzési rendszer segítségével a konyha szagmentessé válik. Az Electrolux Grand Cuisine méltó megkoronázása a MOLTERI tűzhely, melyet az adott konya méreteire gyártanak le és építenek be.