Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ChefPad – megérkezett a jövő receptkönyve

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2012.07.31. 13.45 | Módosítva : 2012.07.31. 14.10

Veled is megtörtént már, hogy a szakácskönyv ínycsiklandóan tökéletes fogásait megpróbáltad elkészíteni otthonodban, hogy megkoronázz egy ünnepi pillanatot? Azt is átélted már, hogy a végeredmény még véletlenül sem hasonlított a fotón látottakra, a fogás íze pedig távol állt az elképzelttől? Ezen bakik és tévedések elkerülésére fogant meg a ChefPad ötlete, ami a jövőben akár életre is kelhet.

Az Electrolux DesignLab évről évre fiatal formatervezők ezreinek ad lehetőséget arra, hogy formabontó ötleteiket bemutassák. Idén sem volt ez másként. A téma az élmény, a háztartási gépek használatának élménnyé varázsolása!
Több, mint 1200 tehetséges ifjú fantáziáját mozgatta meg a gondolat, akik között ott volt Szabó-Demény Ádám is. Ádám a Miskolci Egyetem hallgatója, ő álmodta meg a ChefPad-et. Hiszen mi sem kézenfekvőbb, mint a napjainkban fénykorát élő táblagépeket felhasználni a főzés megújítása során, és létrehozni egy interaktív szakácskönyvet!

Az ötlet egyszerű, ugyanakkor nagyszerű! A szagos mozi után otthonunkba is be költözhetnek az aromák, illatos étkek, ínycsiklandó ízek, amiket egy különleges szakácskönyv kelt életre. Ez lehet a ChefPad.
Gondoljunk csak bele, hogy milyen jó is lenne, ha a furfangos nevű, fotón remekül mutató különleges fogásokat megkóstolhatnánk mielőtt megpróbálkozunk létrehozásával vagy beleszippanthatnánk az illatokkal teli levegőbe.
Nem kell hozzá más, mint egy táblagépen alapuló interaktív szakácskönyv. Ebben keresgélhetnénk és a kedvünkre való receptet rögtön ki is próbálhatnánk. Csak dokkoljuk a gépet, ami egy érintésre levegőbe juttatja a kiválasztott fogás illatát és elkészíti azt az ostyát, mellyel kóstolót kaphatunk az étel ízéből.

Ugye milyen izgalmas?

Az Electrolux DesignLab zsűrijének fantáziáját is rabul ejtette ez a gondolat, hiszen az ifjú magyar formatervező pályaművét beválasztották a legjobb 80 ötlet közé, melyek tovább versenyezhetnek a fődíjért.

Drukkolj Te is Szabó-Demény Ádámnak a Márkabolt.hu-val együtt, hogy hamarosan még nagyobb élmény legyen a főzés!

Amíg életre kelnek a szakácskönyvek kövess minket a Márkabolt.hu Magazinjában és ismerd meg  a professzionális háztartási gépeket! Ezek megkönnyítik a mindennapok munkáját. Sütéshez válaszd például az AEG BS 9304401-M típusú sütőjét, amivel búcsút mondhatsz a lapos szuflék idejének!

Az Electrolux DesignLab 2012-ről még többet olvashatsz itt>>