Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

AEG Neue Kollektion – Újabb szakmai elismerés

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2012.06.18. 09.06 | Módosítva : 2012.06.18. 09.11

Az AEG 2011-ben bemutatott Neue Kollektion termékcsaládja már tavaly is elnyerte a neves iF és Red Dot díjakat. A lendület pedig töretlen: idén ismét elismerték a termékeket a formatervezés Oscar-díjának tekintett Red Dot kitüntetésekkel.

Essen városában, a Design Zentrum Nordrhein Westfalen központban került megrendezésre a 2012-es Red Dot formatervezési díjak átadása. Az eseményre 58 országból több mint 4500 pályamű érkezett 1800 vállalattól és tervezőtől, mintegy 14.000 ötletet bemutatva. A legjobbak kiválasztásánál az innováció mértékét, a funkcionalitást, a minőséget és a környezetbarát működést vették figyelembe.

Az AEG Neue Kollektion termékcsaládját ismét kiemelkedőnek értékelték! „Kiemelkedő terméktervezés díjat” nyertek az AEG felültöltős mosógépek, a szabadonálló tűzhelyek és a Maxi Sense főzőlapcsalád legújabb tagjai, melyek 2012-től már a Márkabolt.hu-n is elérhetők a magyar családok számára. Továbbá különdíjjal jutalmazták a Neue Kollektion termékcsaládra jellemző egyedi részletekért az AEG üvegfelületű gáz főzőlapjait, beépíthető kombinált hűtőszekrényeit és beépíthető hűtőszekrényeit.

A siker titka minden bizonnyal az AEG mottója: forma és funkció összhangban. A Neue Kollektion modelljeit az időtlen egyszerűség, az apró részletek harmóniája adja. A tiszta, egységes megjelenést a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával alkották meg.
A termékcsaládot az üveg, a csiszolt acél és a minden esetben egységes kezelőpanel varázsolja egyedivé és mindig felismerhetővé.

Keresd Te is az AEG Neue Kollektion termékcsaládot a Márkabolt.hu-n, légy része az AEG élménynek és varázsold otthonod egységessé!