Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

3 év extra garancia az AEG-től

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2017.09.24. 20.45 | Módosítva : 2017.09.24. 20.52

Extra ajánlat a markabolt.hu-tól! AEG mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén ajándékba adunk 3 év extra garanciát.   Csak 2017. szeptember 4. és 2018. január 7. közötti vásárlásra érvényes!

Az AEG mosógépek minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosnak tisztára. A ProSteam® technológiával* rendelkező mosógépek gőzzel frissítik fel a ruhákat, és a gyűrődéseket is kisimítják. Így nem kell minden felvétel után feltétlenül kimosni őket. Sokszor elég csak átgőzölni a textileket. 

Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőfokot. Válaszd a ruhák különleges anyagának megfelelő programot (gyapjú, selyem, outdoor), és minden holmi megőrzi minőségét és megtartja eredeti formáját.! A ruhák nem mennek össze, és kevésbé gyűrődnek. Sokszor vasalni sem kell őket – vagy csak át kell simítani őket  a vasalóval.

Ha csak 1 készüléknek van hely, de szeretnél minden nap simogatóan puha ruhába bújni, válassz AEG mosó-szárító gépet. Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatod a címke szerint csak kézzel mosható ruhákat is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznod.

Érdemes most kihasználni a lehetőséget, mert 3 év extra garancia az AEG mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre. Így az AEG T8DBG48S szárítógépre is.

Markabolt.hu Tipp: Válassz Woolmark Blue vagy Woolmark Green minősítésű AEG készüléket! A Woolmark minősítést azok a készülékek kapják, melyek biztonságosan tisztítják és szárítják azokat a holmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók. Így kedvenc pulóvered és gyapjúsálad is megőrzi eredeti formáját és puhaságát, mosásról mosásra.